Ana SayfaKültür ve SanatMüzikGüliz Ayla "Öyle Sev" İle Yazı Getirdi!

İlgili Postlar

Güliz Ayla “Öyle Sev” İle Yazı Getirdi!

Son dönemlerin genç ve sevilen isimlerinden olan Güliz Ayla, çıkış yaptığı ilk senelerden  beri kendine has yorumu ve sesiyle gençlerin sevgilisi oldu. Hem şarkılarıyla, hem de klipleriyle büyük bir beğeni toplayan başarılı şarkıcı geçtiğimiz aylarda sevenlerine yaz için yeni bir projeye hazırlandığının müjdesini vermişti ki, Güliz Ayla “Öyle Sev” ile yazı getirdi!

“Parla” Büyük Beğeni Topladı!

“Olmazsan Olmaz” şarkısıyla 2015 senesinde büyük bir çıkış yakalayan Güliz Ayla, sesi ve yorumuyla çok beğenilmişti. 2017 senesinde 2. stüdyo albümü için çalışmalara başlayarak “Parla” adını verdiği albümü yayınlayan Güliz Ayla’nın albümüne sevenlerinden de ilgi büyüktü.

Söz Yazarlığı İle Övgü Topladı

Güliz Ayla’nın 2017 senesinde yayınladığı albümdeki şarkıların tümü kendi imzasını taşıyordu. Çalışmaları yaklaşık olarak 1 sene süren albüm genç şarkıcının başarısının da bir kanıtı olarak kabul edildi. Sesi ve yorumuyla herkesi büyüleyen Güliz Ayla, yazdığı sözlerle de sevenlerinin yüreğine dokunmuştu ki başarılı şarkıcıdan bu yaz da sözü ve müziği kendisine ait olan bir şarkı geldi.

Güliz Ayla “Öyle Sev”

Güliz Ayla 14 Haziran “Öyle Sev” isimli single albümünü yayınladı. Sözü ve müziği Güliz Ayla’ya ait olan “Öyle Sev”in düzenlemeleri ise Ufuk Kevser’e ait. Şarkının klibi için Murad Küçük’ün kameraları karşısına geçen Güliz Ayla’nın  yeni parçasının klibinin çekimleri 12 saat sürdü. Güliz Ayla’nın çekişmeli bir aşk hikayesini anlatan klibi ise renkli görüntüleriyle sevenlerinden büyük beğeni topladı.

Güliz Ayla Kimdir?

Güliz Ayla “Öyle Sev” İle Yazı Getirdi!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler