Ana SayfaÜnlülerGüliz Ayla'dan müzik ziyafeti

İlgili Postlar

Güliz Ayla’dan müzik ziyafeti

Güliz Ayla’dan müzik ziyafeti… Sesi ve yeteneği ile sahnelerin tozunu attıran ünlü şarkıcı Güliz Ayla, yine unutulmaz bir geceye imza attı. Güliz Ayla, sahne aldığı mekanda adeta fırtınalar estirdi. Güzliz Ayla nerede sahne aldı? Hangi şarkılarını seslendirdi? Sahnesinde neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

Güliz Ayla’dan müzik ziyafeti

Ünlü şarkıcı Güliz Ayla önceki gece Ağaoğlu Maslak 1453 Çukur Club’da sahne aldı. Güliz Ayla sahnesinde kendisine ait olan “Olmazsan Olmaz” şarkısı ile izleyicilerini selamladı. Ünlü şarkıcı, Çukur Club’ı tıklım tıklım doldururken kendisini dinlemeye gelen misafirlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Sahnede şov yaptı

Güliz Ayla repertuvarındaki yerli ve yabancı şarkıları seslendirirken fiziği ve dansları ile de kendisini izleyenlere görsel şov sundu. Misafirleri doyasıya eğlendiren Ayla’nın söylediği şarkıları hep bir ağızdan söyleyen Çukur konukları neredeyse tüm şarkılarda ünlü şarkıcıya eşlik ettiler.

Güliz Ayla sabahın ilk ışıklarına kadar hayran bıraktı

Yaklaşık iki buçuk saat kadar sahnede kalan Güliz Ayla alkışlar eşliğinde sahneden inerken sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen hayranları da ünlü mekandan ayrıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler