Ana SayfaKimdirEge Çubukçu kimdir?

İlgili Postlar

Ege Çubukçu kimdir?

Türk rap şarkıcısı, söz yazarı ve prodüktör olarak bilinen Ege Çubukçu kimdir? İşte ünlü isimle ilgili bilinmeyen detaylar haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Ege Çubukçu nerede doğdu? Ege Çubukçu aslen nereli? Ege Çubukçu kaç yaşında? Ege Çubukçu hangi burç?

Ege Çubukçu,16 Kasım 1983 yılında İzmir de doğdu.Ünlü rap şarkıcısı şuan 34 yaşında ve akrep burcudur.

Ege Çubukçu kimdir?

1983 doğumlu olan Ege Çubukçu, İzmir’de doğdu.Türkiye’de 2005 yılı itibari ile tanınmaya başlanan Ege Çubukçu, rap alanında oldukça iddialı bir isim. Bugüne kadar yaptığı çalışmalar sayesinde adını duyurmayı başaran Ege Çubukçu, aynı zamanda sevilen şarkılara da imza atmış durumda.

Ege Çubukçu profesyonel müzik yaşamı

Sanatçının piyasaya ilk defa çıktığı tarih 2005. bu yıl itibari ile Bir Gün isimli bir albümü çıkaran sanatçı, böylece rap dünyasında da yavaş yavaş tanınmaya başlandı. Şarkıcının en büyük hamlesi ise Türkiye’de sevilen sanatçılardan olan Ayşe Hatun Önal ile yaptığı düet oldu. Hey DJ adlı şarkı ile daha fazla kişiye ulaşmayı başaran Ege Çubukçu, böylece yakın takibe alındı.

Sanatçının yakaladığı bu başarı beraberinde ödülleri de getirdi. Öyle ki 2006 yılı itibari ile Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri’nde ve 2008’de Radyo N101 Müzik Ödülleri’nde en iyi rap sanatçısı olarak ödül almaya hak kazanan Ege Çubukçu, rap dünyasında da çok iddialı olduğunu gösterdi.

Sanatçının bu yılların ardından en önemli projelerinden birisi de Bir De Baktım albümü oldu. Bu albümde Ajda Pekkan, Pamela, Ferhat Göçer, Hüseyin Karadayı, Fallen Angelz ve Hakan Özlücan gibi isimlerle birlikte çalışarak düetler gerçekleştiren Ege Çubukçu, albümüyle yüksek satış rakamlarına ulaştı ve internette de popüler duruma geldi.

Bu albüm sonrasında ise 2012 yılında Parti İstanbul adlı albüm ile piyasaya giriş yapan Ege Çubukçu, başarılı bir kariyeri de geride bıraktı.

Ege Çubukçu albümleri

Sanatçının bugüne kadar çıkardığı albümler ise şöyle;

2000 – Hayatını Yaşa

2001 – Bi Yatakta Bi Ayakta

2002 – KOH 001 – BOD 002

2003 – Hashna Fishne

2004 – Ağır Darbe – Beddua

2005 – Alın Size Bandrol – Bürokrasiye Rağmen

2006 – Nöbetteyim Gelicem

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler