Ana SayfaDedikoduMurat Yıldırım İle Iman Elbani Bebek Mi Bekliyor!

İlgili Postlar

Murat Yıldırım İle Iman Elbani Bebek Mi Bekliyor!

Fenomen dizi  Ramo’nun başrol oyuncusu yoksa Murat Yıldım baba olmaya mı hazırlanıyor. Yakışıklı oyuncu’nun 2016 senesinde nikah masasına oturduğu Faslı oyuncu Iman Elbani hamile. Başarılı oyuncu Murat Yıldırım ve güzel eşi Iman Elbani’nin hamilelik haberi magazin camiasında bomba etkisi yarattı. Detaylar Haberimizde..

Murat Yıldırım ‘Kim Milyoner Olmak İster’den Neden Ayrıldı

Murat Yıldırım İle Iman Elbani Bebek Mi Bekliyor!

41 yaşına gelen ve ilk defa baba olacak olan başarılı oyuncu Murat Yıldırım eşinin 2 aylık kadar hamile olduğu haberini alınca mutluluktan resmen havalara uçmuş.

Murat Yıldırım Kimdir?

Sürpriz Haberi Geçtiğimiz Haftalarda Aldılar

Hürriyet’ın yapmış olduğu özel haberine göre; gerek profesyonel oyunculuk tarzıyla gerekse her daim yaptığı yardımlarla da isminden bolca söz ettiren Murat Yıldırımı, şu sıralar babalık heyecanı sarmış durumda. Huzurlu yuvalarını bir bebekle taçlandırmak isteyen ikili,  sürpriz haberi geçtiğimiz haftalarda aldı.

Iman Elbani Kimdir?

Daha Öncesindeki Düşük İkiliyi Üzmüştü

Diğer yandan Iman Elbani, 2017 senesinde hamile kalmış fakat sağlık sorunları sebebiyle gebelik düşük ile sonuçlanmıştı. Dolayısıyla nazardan da korkan ikili, bu sürpriz haberi şimdilik yakın çevresiyle  paylaşmış.

Başarılı oyuncu Murtal Yıldırım, 2008 senesinde meslektaşı Burçin Terzioğlu ile nikah masasına oturmuş, ancak ünlü çift 2014 senesinde boşanmıştı. Asıl aşkı Faslı oyuncuda yakalayan Murat Yıldırım ile Iman Elbani’nin evlilikleri örnek olacak türden oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler