Ana SayfaDedikoduİbrahim Tatlıses'in Ve Ahmet Tatlı'nın İfadeleri Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses’in Ve Ahmet Tatlı’nın İfadeleri Ortaya Çıktı!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, aleyhinde savcılığa şikayette bulunduğu oğlu Ahmet Tatlı hakkında verdiği ifadesinde “Oğlum beni tehdit ediyor… Ateşli silahı olup olmadığını görmedim, ancak olabilir diye düşünüyorum.” dediği ortaya çıkmıştı.  Bugün Ahmet Tatlı’dan İlk açıklama Geldi..İşte Detaylar..

İbrahim Tatlıses’in Özel Sırlarını İfşa Eden Kişi Bakın Kimmiş

İbrahim Tatlıses’in Ve Ahmet Tatlı’nın İfadeleri Ortaya Çıktı!

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde geçtiğimiz gün savcılığa ifade veren usta sanatçı İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlı, İbrahim Tatlıses’e ait olan 20 dairenin satışı dolayısıyla oğlu Ahmet Tatlı ile bir anlaşmazlık yaşadıkları anlattığı iddia ediliyor. Bodrum Karakoluna giderek savcılığa ifade veren İbrahim Tatlıses’in öz oğlu Ahmet Tatlı’nın, yapılan tehdit iddialarına ise cevabı gecikmedi. İbrahim Tatlıses’in Ve Ahmet Tatlı’nın İfadeleri Ortaya Çıktı!

İbrahim Tatlıses, Özel Sırları Açığa Çıktı!

İbrahim Tatlıses ifadesinde şunları söyledi:

“Öz Oğlum Beni Tehdit Etti”

“Benim Bitez’de Tatlıses Konakları’nda 21 adet dairem var. Bunlardan 20 tanesini bulduğum bir müşteriye satacaktım. Ancak öz oğlum Ahmet Salim Tatlıses daireleri kendisinin satacağını ve bu işe beni karıştırmayacağını söylüyormuş. Benim Tatlıses Konakları’na gelmeme de engel olarak 18 Haziran’da ‘O buraya bir gelsin hele görüşürüz, ben burada onu bekliyorum’ şeklinde tehditvari konuşmuş. Bu konuşmaları Şule ismindeki genel müdürüm bana aktardı.”

İbrahim Tatlıses Kimdir?

“Ahmet Salim Tatlıses şu anda benim dairelerimin olduğu bu konutlarda yaşamaktadır. Burada önceden sattığı bir dairede geçici olarak bulunmaktadır. Özetle, beni mülkiyetimdeki daireleri benim satmamam ve kendisinin satması konusunda beni tehdit etmektedir.”

“Ateşli Silahı Olabilir!”

“Hatta benim bulduğum müşterileri kendisinin bulduğu müşterilere telefonla aratmış, ‘Siz buraya boşuna heveslenmeyin, burayı biz satın alacağız, geri adım da atmıyoruz’ şeklinde konuşmalar olmuş. Mülklerimle ilgili kararlarıma engel olmaya çalışan ve beni gıyabımda tehdit ederek bulduğum müşterilerimi de tehdit eden Ahmet Salim Tatlıses’ten şikayetçiyim. Ateşli silahı olup olmadığını görmedim, ancak olabilir diye düşünüyorum.”

Ahmet Tatlı: “Kesinlikle Baskı Kurmadım Ve Tehdit Etmedim”

Ahmet Tatlıses kendini şöyle savundu: “Kendisi bu taşınmazları satma niyetindedir. Kimlere ve kaç paraya satacağı konusunda birkaç kez konuştuk, ancak son karar kendisinindir. Kesinlikle baskı kurmadım ve tehdit etmedim.”

“Ben bu sitedeki evlerin aile olan kişilere satılmasını ve oradaki düzenin bozulmamasını istedim. Bu sitede daha önce mülk sattığımız kişiler siteyi oldukça güzelleştirdiler ve orada bir aile ortamı oluşturdular. Bu kişiler de babamın ev satacağını duydukları için evleri kendileri almak niyetindeydi. Babamı ya da onun gönderdiği kişileri tehdit etmedim. Suçlamaları kabul etmiyorum.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler