Ana SayfaÜnlülerKıvanç Tatlıtuğ Eşine Şiddet mi Uyguluyor?

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ Eşine Şiddet mi Uyguluyor?

Kıvanç Tatlıtuğ Eşine Şiddet mi Uyguluyor? Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı sunucularından Bircan Bali’den Kıvanç Tatlıtuğ eşine şiddet uyguluyor iddiası. Detaylar haberimizin devamında…

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Başak Dizer kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ Eşi Başak Dizer’e Şiddet Uyguluyor!

Kıvanç Tatlıtuğ Eşine Şiddet mi Uyguluyor? Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil’in sunumuyla ekranlara gelen Söylemezsem Olmaz programında Kıvanç Tatlıtuğ’ın eşi Başak Dizer’e şiddet uyguladığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Kıvanç Tatlıtuğ, stil danışmanı olan Başak Dizer ile 2016 yılında hayatını birleştirmişti. Herkesi imrendiren mutlu bir evlilikleri olan çiftten kötü haber geldi.

Kıvanç Tatlıtuğ’ dan Eşine 12 Milyon TL’lik Villa

Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali Kıvan Tatlıtuğ’un zaman zaman eşi Başak Dizer’e şiddet uyguladığını iddia etti. Bircan Bali bu bilgiyi Kıvanç Tatlıtuğ’un komşusu tarafından aldığını söyledi. Komşusunun ortak alanda şahit olduğunu belirten Bircan Bali “Başar Dizer çok hanımefendi eğer böyle bir şey varsa üzülürüm” diyerek ekledi.

Seren Serengil ise “Kıvanç Tatlıtuğ’un agresif olduğu belli ama Başak Dizer çok naif bir kız. Kıvanç Tatlıtuğ’a yanıt vereceğini düşünmüyorum” yorumunda bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler