Ana SayfaÜnlülerKıvanç Tatlıtuğ' dan Eşine 12 Milyon TL'lik Villa

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ’ dan Eşine 12 Milyon TL’lik Villa

Kıvanç Tatlıtuğ’dan eşi Başak Dizer’e 12 Milyon TL değerinde lüks villa. İlk olarak Menekşe ve Halil Dizisinde canlandırdığı Mehmet karakteri ile oyunculuğa adım atan ardından  Aşk-ı Memnu, Kurt Seyit ve Şura, Kuzey Güney, Organize İşler ve son olarakda Çarpışma adlı sevilen dizilerde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ oyunculuğu ile adından çokça söz ettiriyor.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Başak Dizer kimdir?

Lüks Villa

2016 yılında hayatını birleştirdiği Başak Dizer ile mutlu evlilikleri gözlerden uzak devam ederken  Tatlıtuğ bu kez oyunculuğu ile değil eşine aldığı hediye ile gündemde. Tatlıtuğ 10 yıldır reklam yüzü olduğu markadan 8 milyon 712 bin TL kazandı. Kazandığını ile yatırım yapmayı seçen oyuncunun Bodrum’daki bir AVM’den mağaza kiraladığı konuşulan oyuncunun, Bdrum Yalıkavak’ta iki katlı bir villada karar kıldığı söyleniyor. Lüks villa içinsevilen  oyuncunun 12 milyon TL ödeme yaptığı iddia ediliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un Koronavirüs Test Sonucu Çıktı!!!

Villayı satın alan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin villayı yeniden dekore edeceği ve köpekleri için kulübe yaptıracakları konuşulanlar arasında.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler