Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ'un Takipçileriyle Başı Dertte..

İlgili Postlar

Pınar Altuğ’un Takipçileriyle Başı Dertte..

Dizi Çocuklar Duymasın ile ününe ün katan güzel oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ile beraber verdiği bir pozunu sosyal medya yayınladı. Güzel oyuncunun bir takipçisinin, “Kimse evliliğinizin bu kadar sürmesini beklemiyordu” şeklinde yazdığı yorumuyla ise olanlar oldu. Pınar Altuğ takipçisine yapıştırdığı cevap ve Detaylar Haberimizde..

Pınar Altuğ Bikinisiyle Ege Sahillerinde Fırtınalar Estiriyor

Pınar Altuğ’un Takipçileriyle Başı Dertte..

Usta oyuncu Pınar Altuğ Atacan, oyuncu eşi Yağmur Atacan’ın evlilik teklifi yıl dönümünde yayınladığı paylaşıma bir takipçisi yorum yazınca yine cevap vermeden duramadı. Sosyal medya üzerinde sosyal medya kullanıcıları ile yaşadığı polemiklerle ara ara gündeme gelen Pınar Altuğ, meslektaşı eşi Yağmur Atacan ile yaş farkı nedeniyle sık sık eleştiri alıyor.

Pınar Altuğ kimdir?

Pınar Altuğ Cevabı Yapıştırdı…

Oyuncu Pınar Altuğ kendisinden tam 9 yaş küçük meslektaşı eşi Yağmur Atacan’ın ona evlilik teklifinde bulunmasının üzerinden 13 sene geçtiğini belirtti. Takipçilerinden gelen Eleşetirilere sessiz kalamayan oyuncu Pınar Altuğ, Bir takipçisinin, “Kimse evliliğinizin bu kadar sürmesini beklemiyordu” şeklinde yazdığı yoruma tepkisiz kalamayarak, “Biz başkaları için değil kendimiz için evlendik” ifadeleriyle cevabını yapıştırdı.

“İyi ki Sana “Evet” Demişim Kocam”

Güzel oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan’la olan Pozunu paylaşıp, “15 Ağustos 2007’de iyi ki sana “evet” demişim kocam, iyi ki” mesajını ekledi.

Pınar Altuğ, Sürpriz Bir Dizi İle Televizyona Geri Dönüyor

Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan
Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler