Ana SayfaDedikoduŞok İddia, Şeyma Subaşı'nın Evini Polismi Bastı...

İlgili Postlar

Şok İddia, Şeyma Subaşı’nın Evini Polismi Bastı…

Çeşme’de dostlarıyla tatiline devam eden fenomen Şeyma Subaşı’nın evinde organize ettiği partisi tatsız bitti. Konakladığı villada yakın dostlarıyla parti düzenleyen ünlü fenomen’nin evine polis baskını yapıldığı iddia edildi. İşte Detaylar…

Şeyma Subaşı Guido Senia’yı Ailesiyle Tanıştırdı

Şok İddia, Şeyma Subaşının Evini Polismi Bastı…

Uzun senelerdir tatillerini hep yurt dışında yapmayı tercih eden ünlü fenomen Şeyma Subaşı, bu sene korona virüs salgını dolayısıyla Bodrum ve Çeşme arasında mekik dokumaya devam ediyor. En son Çeşme’de kendine villa kiralayan Şeyma Subaşı’nın yakın dostlarıyla  düzenlediği parti tatsız bitmişe benziyor.

Şeyma Subaşı Kimdir

Şeyma’nın Partisine Polis Baskını…

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz cuma akşamı yakın dostlarıyla villasının  bahçesinde parti organize etti. Villa çevrede oturan sakinler, Şeyma Subaşı ve dostarının çıkardığı gürültüden rahatsızlık duyup polisi aradı. Kısa sürede polisin olay yerine gelmesinin hemen sonrasında parti sona erdi. Sabaha kadar sürmesi beklenen villa partisi, gece yarısı sonlanınca ünlü fenomenin ve arkadaşlarının keyfi kaçtı.

Şeyma Subaşı’nın Instagram’ı İkiye Bölen Dans Videosu!

Polis baskını ardından partisini noktalayan Şeyma Subaşı, sosyal medya sayfasından sabaha yakın bi zamanda bir arkadaşıyla dans ettiği o anları yayınladı..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler