Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı'nın Instagram'ı İkiye Bölen Dans Videosu!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’nın Instagram’ı İkiye Bölen Dans Videosu!

Ne yapsa olay olan ünlülerin neredeyse başında gelen Şeyma Subaşı, yine çektiği video ile sosyal medyada olay oldu. Acun Ilıcalı ile olan evliliğinden olan Kızı Melisa ile Marmaris’te tatil yapan ünlü fenomen, sahil kenarındayken video çektirdi. Anne ve kızın videodaki halleri ise sosyal medyada tüm tepkileri üzerine çekti. Detayları Haberimizde..

Şeyma Subaşı’dan Kutlama Paylaşımları

Şeyma Subaşı’nın Instagram’ı İkiye Bölen Dans Videosu!

Dünyadaki korona virüs salgını sebebiyle bu sene yurt dışına çıkamayan ünlü fenomen Şeyma Subaşı, 7 yaşlarındaki kızı Melisa Ilıcalıyla bu yaz Marmaris’te tatilini geçiriyor. Neredeyse her anını Instagram sayfasından yayınlayan Şeyma Subaşı’nın kızı Melisa’nın çantalarını taşıdığı görüntüleri sosyal medya kullanıcılarını bir hayli kızdırmışa benziyor..

Şeyma Subaşı Kimdir

Ünlü Fenomenin Takipçileri İkiye Bölündü

Üzerinde bikinisiyle sahilde iskeleye doğru dans ederek ilerleyen Şeyma Subaşı, işte bu anları Instagram sayfasından yayınladı. Annesinin çantalarını 7 yaşındaki Melisa’nın alıp taşıması ise izleyenleri şoke etti. Kızı Melisa’ya  niçin çantaları taşıdığını soru olarak yönelttiği anların görüntüsünüde paylaşan Şeyma Subaşı’ya “Küçücük çocuğa eşya mı taşıtıyorsun” ifadeleriyle tepkiler çığ gibi oluştu. Melisa’nın bu durumunu gayet normal bir durum olarak kabul eden sosyal medya kullanıcıları da “Bunda bir sakınca yok” şeklinde yorumlar da yapıldı.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Yemeğe Çıktı

İşte Instagramı İkiye Bölnrn Şeyma Sunbaşı’nın Dans Videosu;

https://www.youtube.com/watch?v=DVTwDSxQ510

Acun Ilıcalı kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler