Ana SayfaÜnlülerOzan Güven'nin Darp İddialarına Üç Kelimeyle Cevabı..

İlgili Postlar

Ozan Güven’nin Darp İddialarına Üç Kelimeyle Cevabı..

Usta oyuncu Ozan Güven, eski editör sevgilisi Deniz Bulutsuz’a fiziksel olarak darp ettiği dair çıkan haberlerin ardından uzunca bir zamandır ortalarda görünmüyordu. Ozan Güven, darp iddialarıyla alakalı ilk defa 3 kelimelik açıklama yaptı. İşte Detaylar..

Zafer Algöz’den Ozan Güven Açıklaması

Ozan Güven’nin Darp İddialarına Üç Kelimeyle Cevabı..

Ünlü oyuncu, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a karşı fiziksel şiddet olarak darp ettiği haberlerinin ardından uğramadığı Levent’teki evine motosikletiyle döndü. 45 yaşlarındaki usta oyuncu, darp iddialarıyla alakalı olarak ise, “Konu yargı sürecinde” ifadelerini sarf etmekle  yetindi.

“Çok Teşekkür Ederim”

Televizyondaki reklam filmi ve baş rollerinde oynadığı Babil adlı  dizinin oyuncu kadrosunda da çıkarıldığı iddialarıyla alakalı yöneltilen soruya Ozan Güven, “Çok teşekkür ederim, kolay gelsin” şeklinde cevapladıktan sonra evine girdi.

Ozan Güven kimdir?

Başrollerinde Oynadığı Babil Dizisinden Çıkarılmıştı!..

Usta oyuncu Ozan Güven’in başrolünü Aslı Enver, Birce Akalay, Halit Ergenç, Aslı ve Nur Fettahoğlu gibi ünlü oyuncular ile paylaştıkları dizi “Babil” ile ilgili olarak ise ünlü yapım Ay Yapım, kamuoyuna şöyle bir açıklamada bulunmuştu.

“Olayla İlgili Olarak Süreç Tamamlanana Kadar..”

“Babil dizisi oyuncularımızdan Ozan Güven, hakkındaki yargıya intikal eden olayla ilgili olarak süreç tamamlanana kadar iş faaliyetlerine ara verme kararı almıştır. Kendisinin kararını saygıyla karşıladığımızı ve iş birliğimizi karşılıklı olarak sonlandırmış olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Ozan Güven Babil Dizisinde Oynayacakmı? Bomba Açıklama..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler