Ana SayfaDizilerBaraj 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hakan'ın Nazım'a Kurduğu Tuzağa Bahar Düşüyor!

İlgili Postlar

Baraj 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hakan’ın Nazım’a Kurduğu Tuzağa Bahar Düşüyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj 20. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hakan, Nehir’e eğer Nazım’ın yanına giderse ona bir daha Mert’i göstermeyeceğini söyleyip tehdit eder. Nehir, Zerrin’e artık o evin artık kendisi için bir hapishane olduğunu söyler. Her şeyi göze alan Nehir, Nazım’ın yanına gidip onu suçsuz yere hapis yatmasına neden olan kişinin Hakan olduğunu, Bahar’ın da bunları bildiği halde sustuğunu anlatır. Baraj 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Hakan’ın Nazım’a, kurduğu tuzağa Bahar düşüyor.

Salı Dizileri 2020

Hakan’ın Nazım’a Kurduğu Tuzağa Bahar Düşüyor!

Baraj 20. bölüm 2. fragmanında; Nehir, duyduklarını Nazım’a anlattıktan sonra, kendisinin onun yaralarını sevdiğini ondan hiç vazgeçmediğini söylüyor. Hakan, Nazım’ı ortadan kaldırmak için onun arabasının frenini bozuyor. Ama Bahar’ı aradığında onun Nazim’ın arabasını aldığını öğreniyor. Bahar, arabayı duvara çarpıyor.

İşte Baraj 20. bölüm 2. fragmanı…

BARAJ 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Nehir, Nazım’ın Mert’i kucağına alıp Bahar’la fotoğraf çekindiğini gördükçe fena olur. Mert, annesine Nazım’ı çok sevdiğini söyler. Nazım, Mert’in kendi çocuğu olduğunu bilmeden o da onu çok sever. Hakan, Tarık’la görüşüp Nazım’ı bitireceğini söyler. Nazım’a da, Bahar’dan uzak durmasını yoksa yapacaklarını bildiğini söyler. O ise, boğazına jilet dayanmış bir vaziyetteyken onun hayatını kurtardığını Hakan’a hatırlatır.

Bahar, annesine Nehir’le Nazım’ın hapse girmeden önce evlenmek üzere olduklarını anlatır. Annesi Bahar’a ertesi gün hemen gelinlik bakmaya başlar. Yan yalıyı alıp Bahar’a hediye eden Nazım, eşyaları taşıtmaya başlar. Nehir, merak edip evin içine girip gezer. Nazım gelir ve ona evi beğenip beğenmediğini sorar. O sırada Bahar gelir ve Nazım’a, ona inandığını ondan güvenini sarsmamasını ister.

Nazım, Hakan’ın yapacağı sevkıyatı sahte polislerle patlatır. Hakan, büyük bir zarara uğrar. Bunu yapanın Nazım olduğunu anlar. Bunu ispat etmek için hemen polislerin kimler olduğunu araştırmaya başlar. Meryem’in gelmesiyle Zahra, tedirgin olmaya başlar. Tarık’la konuşup onunla İbrahim’in sevgili olmalarını planlayıp Meryem’in dikkatini dağıtmak isterler.

Meryem, Nazım’ın avukatıyla görüşüp abisinin gerçek katillerini bulmak ister. Bu arada gizlice biriyle telefonda konuşup malumat verir. Bahar’ın annesi kızına bu evlilikten vazgeçmesini ister. Nazım’la evlenmekten vazgeçmeyeceğini söyleyen Bahar, abisinin Nehir’i elde etmek için onu beş sene suçsuz yere hapis yatırdığını açıklar. Nehir ise, o konuşmaları duyup şok olur.

Baraj 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Nazım’a Gidip Öğrendiklerini Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler