Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Koçovalı Kardeşler Cengiz'in Paralarını...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Koçovalı Kardeşler Cengiz’in Paralarını Ele Geçiriyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 17. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde: Yamaç, Efsun’le Nehir’in kaçırıldığını duyunca oturduğu yerden kalkamıyor. Cumali ve Celesun bir gruba ayrılıp, bilmeceyi çözerek Efsun’u ve Nehir’i ölüm tuzağından kurtarıyor. Kulkan, tüm Çukur’u zehirlemek için bir plan yapıyor. Koçovalı kardeşler ise, Cengiz’in odalar dolusu tüm paralarını ele geçiriyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Koçovalı Kardeşler Cengiz’in Paralarını Ele Geçiriyor!

Çukur 4. sezon 18. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yamaç, Efsun ile Nehir’in sonunun Sena gibi olacağını düşünüp oturduğu yerden kalkamıyor. Cumali, hemen Aliço’ya Kulkan’ın verdiği bilmeceyi ezberletiyor. İstanbul’un iki koluna ayrılıp bilmeceyi çözüyorlar ve Efsun ile Nehir, son anda ölmekten kurtuluyor. Yamaç, onların kurtulduğunu haber alır almaz ilk Efsun’un yanına gidiyor. Nehir’i kurtaran Cumali, kardeşinin onun yanına gelmesi için onu defalarca arıyor. Ancak o, gece gelip Nehir’i uyurken görüp yine Efsun’un yanına gidiyor.

ÇUKUR 4. SEZON 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cengiz, o yaşadıklarından sonra pek kendisine gelemiyor. Selen, babasının öldürenin Süreyya olduğunu öğrendikten sonra onu öldürme planları yapmaya başlıyor. Çukur’da aç ve evsiz insanlar çoğalmaya başlıyor. Yemek bile yetiştiremez hale geliyorlar. Kulkan, evdeki yeni alınan hizmetçilerin Çukur’dan olduğunu anlıyor. Onları öldürüp bir arabayla Çukur’a bıraktırıyor.

Ortada terk edilmiş bir arabayı gören herkes durumu Cumali ile Yamaç’a anlatıyor. Yamaç, kapıyı açtığında Cengiz’in evine yerleştirdiği insanların hepsinin cesedini görüyor. Kulkan, Çukur’daki su şebekesini önce kestiriyor. Sonra mahalleliye zehirli su dağıtıyor. Bu olanlardan haberi olmayan Yamaç, Cengiz’in paralarını alma planı kuruyor.

Öncelikle Cengiz’in hastanesinin morgunun bir odasındaki paraları alma planı yapılıyor. Daha sonra, Cengiz’in okulunun kazan dairesine sakladığı paraları ele geçirmek için bir plan yapılıyor. En zoru ise, bir bankanın duvarına saklı paraları almak kalıyor.

Cengiz’in odalar dolu paraları her yerden başarıyla çıkarılıyor. Bankanın da duvarından paralar alınıyor. Geriye, kardeşler Erdenetlerin isimlerini yazıp kimin kimi ortadan kaldıracağı kura çekiliyor. Cumali, Çağatay’ın kendisine çıkması için dua ediyor.

Çukur 4. Sezon 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! ‘Fırsatın Varken Beni Öldürecektin’!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler