Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Müebbet Hapis Cezası Yiyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Müebbet Hapis Cezası Yiyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 35. yeni bölümüyle 11 ocak pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Gediz, Sancar’ı kurtarır. Ancak Sahra, yaralanır. Menekşe, ailesiyle birlikte şehri terk eder. Ama Menekşe, yoldan geri döner. Nare, Sancar’ın konağı kendi üzerine yaptığını öğrenir. Sancar, Kahraman’a şirket hissesinin yüzde 45’ini verir. Nare’nin babasına kızını tehdit edip konağı ondan alır. Menekşe, Ceylan’ı darp etmeye çalışırken Sahra’yı öldürür. Tutuklanan Menekşe, Sancar’ı polise ihbar eder. Sefirin Kızı 35. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sancar, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası yiyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Sancar Müebbet Hapis Cezası Yiyor!

Sefirin Kızı 35. bölüm 1. fragmanında; Sancar, ağırlaştırılmış müebbet cezasıyla hapse atılıyor. Neden bilinmez, Gediz ile Nare, nikah masasına oturuyor. Sancar, hapiste bu kötü haberi aldığı sıralarda birileri tarafından bıçaklanıyor.

İşte Sefirin Kızı 35. bölüm 1. fragmanı…

SEFİRİN KIZI 34. BÖLÜM ÖZETİ!

Nare, Sancar ile konuşup Gediz’le olan düşmanlığını bitirmesini ister. Gediz’in onu ölümden kurtardığını, katil olmayı göze aldığını yineler. Sahra, yaralanır. Gediz, doktor çağırıp kurşunu çıkarttırır. Nare, Sahra kendisine gelince onunla konuşur ve ondan uzaklara gitmesini ister. Sancar’ı ihbar etse bile abisinin mirasının kendisine kalacağını söyler.

Menekşe, annesi ve abisiyle şehri terk etmek için yola çıkar. Nevzat, bir benzinlikte mola verir. Menekşe, fırsatını bulup oradan kaçıp geri döner. Sancar, bunu öğrenince Nevzat’tan Menekşe’yi bulmasını ister. Sancar, Müge’den Kahraman’ın bir açığını bulması için yardım ister. Müge, Kahraman’ın evine gidip onun babasının ağzından bilgi almaya çalışır.

Sadece Kahraman’ın annesinin bir pavyonda çalışan Neşe isminde biri oluğunu öğrenir. Ceylan, Bülbül Neşe’nin ve kızının yerini bileceği tanıdığı bir kadını çağırır. O da, onun izini kaybettiğini söyler. Zaman daralır ve Sancar, Kahraman’a şirket hissesinin yüzde 45’ini verir. Konak’ın Nare’nin üzerinde olduğunu öğrenen Kahraman Sancar’ın teklifini kabul eder.

Menekşe, Ceylan’ın bebeğini doğurmasını istemez ve onu bulup karnına vurmaya başlar. Sahra, ona engel olmaya çalışırken yere düşüp başından yaralanır ve oracıkta hayatını kaybeder. Polisler gelip Menekşe’yi tutuklayıp götürürler. Nare’nin babası yanına aldığı noterle birlikte kızının yanına gelir ve eğer konağı kendisine vermezse Sancar’ı polise vereceğini söyleyip tehdit eder.

Mecbur kalan Nare, konağı babasına verir. Sancar, Menekşe’nin kendisini polise ihbar ettiğini öğrenir. Bir de üzerine Nare’nin konağı babasına verdiğini öğrenip yıkılır.

Sefirin Kızı 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sancar Menekşe’nin Oyununa Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler