Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sancar Menekşe'nin Oyununa Geliyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sancar Menekşe’nin Oyununa Geliyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 34. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Gediz, Sancar’ı kurtarıyor. Ancak Sahra, yaralanıyor. Menekşe, ailesiyle birlikte şehri terk ediyor. Ama Menekşe, yoldan geri dönüyor. Nare, Sancar’ın konağı kendi üzerine yaptığını öğreniyor. Sancar, Kahraman’a şirket hissesinin yüzde 45’ini veriyor. Nare’nin babasına kızını tehdit edip konağı ondan alıyor. Menekşe, Ceylan’ı darp etmeye çalışırken Sahra’yı öldürüyor. Tutuklanan Menekşe, Sancar’ı polise ihbar ediyor. Sancar, Menekşe’nin oyununa geliyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Sancar Menekşe’nin Oyununa Geliyor!

Sefirin Kızı 35. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nare, Sancar ile konuşup Gediz’le olan düşmanlığını bitirmesini istiyor. Gediz’in onu ölümden kurtardığını, katil olmayı göze aldığını yineliyor. Sahra, yaralanıyor. Gediz, doktor çağırıp kurşunu çıkarttırıyor. Nare, Sahra kendisine gelince onunla konuşuyor ve ondan uzaklara gitmesini istiyor. Sancar’ı ihbar etse bile abisinin mirasının kendisine kalacağını söylüyor.

SEFİRİN KIZI 34. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Menekşe, annesi ve abisiyle şehri terk etmek için yola çıkıyor. Nevzat, bir benzinlikte mola veriyor. Menekşe, fırsatını bulup oradan kaçıp geri dönüyor. Sancar, bunu öğrenince Nevzat’tan Menekşe’yi bulmasını istiyor. Sancar, Müge’den Kahraman’ın bir açığını bulması için yardım istiyor. Müge, Kahraman’ın evine gidip onun babasının ağzından bilgi almaya çalışıyor.

Sadece Kahraman’ın annesinin bir pavyonda çalışan Neşe isminde biri oluğunu öğreniyor. Ceylan, Bülbül Neşe’nin ve kızının yerini bileceği tanıdığı bir kadını çağırıyor. O da, onun izini kaybettiğini söylüyor. Zaman daralıyor ve Sancar, Kahraman’a şirket hissesinin yüzde 45’ini veriyor. Konak’ın Nare’nin üzerinde olduğunu öğrenen Kahraman Sancar’ın teklifini kabul ediyor.

Menekşe, Ceylan’ın bebeğini doğurmasını istemiyor ve onu bulup karnına vurmaya başlıyor. Sahra, ona engel olmaya çalışırken yere düşüp başından yaralanıyor ve oracıkta hayatını kaybediyor. Polisler gelip Menekşe’yi tutuklayıp götürüyor. Nare’nin babası yanına aldığı noterle birlikte kızının yanına geliyor ve eğer konağı kendisine vermezse Sancar’ı polise vereceğini söyleyip tehdit ediyor.

Mecbur kalan Nare, konağı babasına veriyor. Sancar, Menekşe’nin kendisini polise ihbar ettiğini öğreniyor. Bir de üzerine Nare’nin konağı babasına verdiğini öğrenip yıkılıyor.

Sefirin kızı 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Menekşe Akın’ın Cesedinin Yerini Polise İhbar Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler