Ana SayfaDizilerKefaret 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinan Tüm Düğümleri Çözüyor!

İlgili Postlar

Kefaret 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinan Tüm Düğümleri Çözüyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kefaret, 7. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zeynep, yeni hayatına alışmaya çalışır. Ahmet, yine bıçaklı kişiler tarafından kaçırılır. Sinan, Mehmet’i bulup Cansu’yu görür. Köylülerle konuşan Sinan, Mehmet’in bir kızı olduğunu ancak onun sakat olduğunu, Cansu’nun onun kızı olmadığını öğrenir. Sinan’la Zeynep, birbirlerine olan hislerini artık gizleyemez. Kefaret 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sinan, tüm düğümleri çözüyor.

Pazar Dizileri 2020

Sinan Tüm Düğümleri Çözüyor!

Kefaret 7. bölüm 2. fragmanında; Zeynep, Ayşe’yi sıkıştırıyor. O da, doğru olmayan şeyler anlatıyor. Can, annesine Sude’nin kendi kardeşi olmadığını iddia ediyor. Ahmet, kaçırılıp Arzu’yu tedavi etmek için götürülüyor. Orada Ahmet, öz kızı Cansu ile karşılaşıyor. Sinan, gece gündüz tüm düğümleri çözmek için araştırma yapıyor. Hatta yayın evlerine gidip onlara kendisini Sabri olarak tanıtım bilgi almaya çalışıyor.

İşte Kefaret 7. bölüm 2. fragmanı….

KEFARET 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep, Can’ı alıp eve getirir ve Sude’yi anlatmaz. Sinan, Sabri’nin kasasındaki fotoğraflardan ve yarım romanından onun yıllarca Elif’i takip ettiğini, onun Arzu’da olduğunu anlar. Sabri’nin adamı onun mal varlığının yarısını Zeynep’in üzerine geçirir. Ondan Sabri’nin kasasında olan romanı ister. Zeynep, romanı Sinan’ın okuduğunu söyler. Adam telaşlanıp Sinan’ın evinin adresini alıp ondan romanı alması gerektiğini basım eviyle anlaşmaları olduğunu söyler.

Sinan, adamın neyin peşinde olduğunu anlar. Hemen Arzu’yu bulup yanına gider. Arzu, Cansu’yla Mehmet’i köye gönderir. Sinan, Arzu’nun ağzından laf alamaz. Ancak Cansu’nun Mehmet’in köyünde olduğunu öğrenip oraya gider. Ahmet, Meltem’in sahte akrabalarının tehdidiyle Meltem’le evlenir. Ancak ona önce evlilik sözleşmesi imzalatır. Nikahtan sonra ise onu, tuttuğu eve götürüp bırakır.

Meltem, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Zeynep, üzerine geçen mal varlıklarını gezer. Daha sonra çiftlik evine gider. Oradaki Sude’nin Ayşe teyzesi ağzından onun elinde doğduğunu kaçırır. Zeynep, Sude’yi gönderdikten sonra ona, nasıl elinde doğduğunu kendisinin onu tanımadığını söyler. Zeynep’in kafası karışır.

Kefaret 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep İle Sinan Yıllar Sonra İlk Kez Yakınlaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler