Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 18. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Yamaç Kimin Cesedini Gömüyor?

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 18. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Yamaç Kimin Cesedini Gömüyor?

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 18. yeni bölümüyle 4 ocak pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde: Yamaç, Efsun’le Nehir’in kaçırıldığını duyunca oturduğu yerden kalkamaz. Cumali ve Celesun bir gruba ayrılıp, bilmeceyi çözerek Efsun’u ve Nehir’i ölüm tuzağından kurtarır. Kulkan, tüm Çukur’u zehirlemek için bir plan yapar. Koçovalı kardeşler ise, Cengiz’in odalar dolusu tüm paralarını ele geçirir. Çukur 4. sezon 18. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Yamaç, kimin cesedini gömüyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç Kimin Cesedini Gömüyor?

Çukur 4. sezon 18. bölüm ön izlemesinde; Yamaç, Cengiz ve oğulları için kazdığı mezarlardan birine bir ceset gömüyor. Sonrasında tüm mahalleliye yemek veriyor. Cengiz, oğlunun öldüğünü söyleyip feryat ediyor. Kukan ise onu sakinleştirmeye çalışıyor. Erdenetlerden kim öldü?

İşte Çukur 4. sezon 18. bölüm ön izlemesi…

ÇUKUR 4. SEZON 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç, Efsun ile Nehir’in sonunun Sena gibi olacağını düşünüp oturduğu yerden kalkamaz. Cumali, hemen Aliço’ya Kulkan’ın verdiği bilmeceyi ezberletir. İstanbul’un iki koluna ayrılıp bilmeceyi çözerler ve Efsun ile Nehir, son anda ölmekten kurtulur. Yamaç, onların kurtulduğunu haber alır almaz ilk Efsun’un yanına gider. Nehir’i kurtaran Cumali, kardeşinin onun yanına gelmesi için onu defalarca arar. Ancak o, gece gelip Nehir’i uyurken görüp yine Efsun’un yanına gider.

Cengiz, o yaşadıklarından sonra pek kendisine gelemez. Selen, babasının öldürenin Süreyya olduğunu öğrendikten sonra onu öldürme planları yapmaya başlar. Çukur’da aç ve evsiz insanlar çoğalmaya başlar. Yemek bile yetiştiremez hale gelirler. Kulkan, evdeki yeni alınan hizmetçilerin Çukur’dan olduğunu anlar. Onları öldürüp bir arabayla Çukur’a bıraktırır.

Ortada terk edilmiş bir arabayı gören herkes durumu Cumali ile Yamaç’a anlatır. Yamaç, kapıyı açtığında Cengiz’in evine yerleştirdiği insanların hepsinin cesedini görür. Kulkan, Çukur’daki su şebekesini önce kestirir. Sonra mahalleliye zehirli su dağıtır. Bu olanlardan haberi olmayan Yamaç, Cengiz’in paralarını alma planı kurar.

Öncelikle Cengiz’in hastanesinin morgunun bir odasındaki paraları alma planı yapar. Daha sonra, Cengiz’in okulunun kazan dairesine sakladığı paraları ele geçirmek için bir plan yapılır. En zoru ise, bir bankanın duvarına saklı paraları almak kalır.

Cengiz’in odalar dolu paraları her yerden başarıyla çıkarılır. Bankanın da duvarından paralar alınır. Geriye, kardeşler Erdenetlerin isimlerini yazıp kimin kimi ortadan kaldıracağı kura çekilir. Cumali, Çağatay’ın kendisine çıkması için dua eder.

 Çukur 4. Sezon 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Koçovalı Kardeşler Cengiz’in Paralarını Ele Geçiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler