Ana SayfaDizilerAkrep 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ferda Fikret'in İhanetinden Sonra İntihar Ediyor!

İlgili Postlar

Akrep 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ferda Fikret’in İhanetinden Sonra İntihar Ediyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Akrep, 4. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Merve, annesini Fikret’le görünce onu terk edip Perihan’la giriyor. Ama orada da Fikret’in yüzünü görmek istemiyor. Ferda, Fikret’i evlenmeye zorluyor. Onun kaçtığını anlayınca da tehdit ediyor. Perihan, Fikret’in eski sevgilisini bulup Ferda’ya bir oyun oynuyor. Ferda, Fikret’i Selma’nın evinde görünce sinir krizi geçiriyor. Fikret’in ihanetinden sonra Ferda, intihar ediyor.

Cuma Dizileri 2020

Ferda Fikret’in İhanetinden Sonra İntihar Ediyor!

Akrep 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Merve, annesinin gerçek yüzünü gördükten sonra Perihan’ın yanına sığınıyor. Ferda, kızını geri vermesi için Perihan’a yalvarıyor. Olmayınca da onu tehdit ediyor. Bu arada, Fikret’e evlenmelerinden başka çareleri olmadığını söylüyor. Fikret ise, Ferda’yla evlenmeye yanışmıyor. En son şirkete çak kapı gelmesinden sonra Ferda’yla evlenmek değil görüşmek bile istemiyor. Ama Ferda, Fikret’i tehdit ediyor.

AKREP 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayrıca Perihan’a gidip Fikret’le çekindikleri sarmaş dolaş fotoğrafları basına vereceğini söylüyor. Fikret, Perihan’ın kendisine ondan ayrılmak için yalvaracağını söylediği sözler geliyor aklına ve onun yanına gidip Ferda’dan nasıl kurtulacağının planını yapıyor. Perihan, Fikret’e her şeyi kendisine bırakmasını istiyor. Merve, anneannesiyle kalmak istiyor. Ancak o evde Fikret’in yüzünü görmek istemiyor.

Duru ile Şahin’e de bir şey söyleyemiyorlar. Atlas, işinden istifa etmek istiyor. Ferda, Aras’ı da tehdit ediyor ve ona Berna’yı göle atarken ki çektiği videoyu izletiyor. Aras, onun tehdidine aldırış etmiyor. Eğer o görüntüleri polise verirse birlikte batacaklarını söylüyor. Perihan, Fikret’in eski sevgilisini bulup onunla bir plan yapıyor.

Selma, Ferda’nın dükkanının önünce arabasının arızalandığı numarasıyla dükkana giriyor. Onu övüp ona kuaförü olma teklifi yapıyor. Ferda’nın numarasını alıp onu eve çağırıyor. Çok para kazanacağı için Ferda bu teklifi kabul ediyor. Fikret ile Selma, tekrar birlikte olmaya başlıyor. O evdeyken Selma, Ferda’yı eve çağırıyor. Orada Fikret’le karşılaşınca sinir krizi geçiriyor.

Berna’nın neler hissettiğini anlayan Ferda, içki içip üzerine ilaç alıp intihar etmeye kalkışıyor.

Akrep 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fikret Ferda’yla Evlenmeyi Kabul Edecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler