Ana SayfaDizilerÇiftlik Bank Dolandırıcılığı Exxen'e Belgesel Oldu...

İlgili Postlar

Çiftlik Bank Dolandırıcılığı Exxen’e Belgesel Oldu…

Acun Ilıcalı‘nın özel platformu Exxen’in belgesellerinden bir tanesi, “Tosuncuk” belgeseli oldu. 140journos adlı grup tarafından hazırlanan belgesel, Türkiye’nin en büyük dolandırıcılık olaylarından biri olan Çiftlik Bank’ın kurucusu olan Mehmet Aydın’ın hikayesini anlatıyor. İşte Detaylar…

Şehrazat’ın Acun Medya İle Davasında Karar Belli Oldu

Çiftlik Bank Dolandırıcılığı Exxen’e Belgesel Oldu…

Türkiye’de yeni bir dönem daha başladı. Dünya televizyon sektörünün en önemli patronlarından olan Acun Ilıcalı, Netflix ve YouTube rakibi olan dijital platformu olan “Exxen”in açılışını gerçekleştirdi. Exxen, bugüne kadar en çok YouTuberlar imzalı yapımlarıyla reklamını yapmış olsada platformun aktif olmasıyla birlikte, gerçekte beklenenden çok daha fazlasını vereceği ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı kimdir?

Exxen ‘in Özel Belgeselleri…

Exxen’e göz attığınızda, ekranda sadece YouTuber’ların olmayacağını açıkça görebilirsiniz. Mesela exxen kullanıcıları, Zeynep Bastık ve Enes Arıkan gibi başarılı isimlerin yapıtlarına ulaşabilecekler. Ayrıca exxen’de özel belgeseller de yer alacak. Bu doğrultuda karşımıza ilk çıkan özel belgesel “Tosuncuk” oluverdi. Türkiye’nin hemen hemen en büyük dolandırıcılık girişimi olan Çiftlikbank, Exxen izleyicisinin beğenisine çıkmış durumda.

Mehmet Aydın Tosuncuk’la Exxen’de belgesel oldu

Türkiye’de en etkileyici belgesel yapımlarına imzasını atan başarılı bir grup var. “140journos” adlı grup, sosyal ağlarda yayınladığı programlarıyla  dikkat çekmeyi devam ediyor. Ünlü Çiftlik Bankın bir numaralı ismi Mehmet Aydın’ın yaşamını anlatan “Tosuncuk” adı verilen belgesel de “140journos” tarafından itinayla hazırlandı ve şu an itibariyle Exxen’de izleniyor…

Çiftlik Bank dolandırıcılığı, Türkiye’nin en büyük vurgunlarından biriydi. Mehmet Aydın adlı kişi, milyonlarca kişiyi büyük kazanç vaadiyle dolandırıp sınırsız paralar toplamıştı. İnsanların dolandırıp sonrasında gerçek yüzünü herkese gösteren Mehmet Aydın, vatandaşın parasıyla bohçasını toplayıp ülkeden kaçmıştı. İşte bu oluşan süreç ve ardından kazıklanan vatandaşların nasıl etkilediği, Exxen’deki Tosuncuk adlı belgeselle ses getirici bir etkileşimle an itibariyle izlenebilecek.

Acun Ilıcalı Exxen’in Yeni Yarışması Fightclup ‘ın İlk Fragmanı Duyurdu..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler