Ana SayfaDizilerRamo 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo Profesörü Bulmak İçin Gittiği Irak'ta...

İlgili Postlar

Ramo 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo Profesörü Bulmak İçin Gittiği Irak’ta Vuruluyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 27. yeni bölümüyle 8 ocak cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ramo, kendisine doğrultulan silahlara rağmen onlara, ailesine zarar vereni yaşatmayacağını, bedelinin ne olursa olsun yolundan dönmeyeceğini söyler. Kendisine tuzak kuranlara haddini bildirip onlara kendisini tanıtır. Ramo 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ramo, Profesörü bulmak için gittiği Irak’ta vuruluyor.

Cuma Dizileri 2020

Ramo Profesörü Bulmak İçin Gittiği Irak’ta Vuruluyor!

Ramo 27. bölüm 2. fragmanında; Mashar, Ramo’nun başına silahı dayanıp onu cehenneme göndereceğini söylüyor. Ramo’da, yada cehennem gibi bir yere deyip profesörü bulmak için Irak’a gidiyor. Yıllardır aranan ama bulunamayan Profesörün izine yaklaşmışken Ramo, vuruluyor. Ramı’nun ölüm haberi Sibel’e geliyor ve onun intikamını almak için harekete geçiyor.

İşte Ramo 27. bölüm 2. fragmanı…

RAMO 26. BÖLÜM ÖZETİ! 

Toplantıda Mashar, Ramo’ya Vasili’nin babasının onun kellesini istediğini söyler. Cihangir, Köksal’ı Ramo’nun öldürdüğü yalanını söyler. O sırada Köksal içeri girer. Köksal’ı, kanlı canlı gören herkes şok olur. Haşmet, Doğu’yu alıp güvenli bir yere götürür ve ona güvenip güvenemeyeceğini sorar. Ona , Ramo’nun planını anlatır. Köksal, Cihangir’e kendisini öldürmemesi için sağ kaldığını söyler.

Ramo, Cihangir’e kendisine yaptığı oyunların bildiğini ve Adana’daki gibi bu oyunu evliliğin bitireceğini söyler. Cihangir, Ramo’nun kızını istediğini sanır. Ama Ramo, onu değil zaten kendisinin olanı Sibel’i istediğini, onunla görülecek hesabı olduğunu söyler. Ramo, Mashar’ı Sibel’i almak için akşam geleceğini söyler ve eve bir buket kara gül gönderir.

Hasan, Haşmet’in berber dükkanına girip çıkmadığını görür. Bir şeyler karıştırıldığının farkına varır. Doğu, Cihangir’i öldürmek için ona tuzak kurar. Onu alt edemeyeceğini anlayınca kendi canına kıymak ister.. Ramo, son anda yetişip onu kurtarır. Cihangir, Sibel’i çağırıp racon gereği Ramo’nun onunla evleneceğini ve onu götürmek için geleceğini söyler. Nehir, hemen Ramo’yla evleneceğini söyler.

Cihangir, Sibel’e Ramo geldiğinde sadece ona silah doğrultmasını gerisini Mashar’a bırakmasını ister. Sibel, bunu yapamayacağını söyler. Ramo, Sibel’i götürmek için gelir. Sibel, onun öldürüleceğini bildiği için onunla gitmek istemez. O sırada Nadya gelir ve Yavuz’un yaşadığını söyler. O kargaşada Sibel’i Ramo, o evden dışarı çıkarmayı başarır. İki sevgili aşklarını kaldığı yerden devam eder.

Ramo, Çilingiri kıskıvrak yakalayıp sistemini ele geçirir ve sisteminde ne kadar katil varsa ölüm listesine verir. Ramo’yu bitirmek için Yavuz, Cihangir’le buluşur. Yavuz, her şeyin bittiğini düşündüğü anda Ramo’yu karşısında bulur, Ramo, ondan halasının intikamını alır.

Ramo 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Halasının Kanını Yerde Koymuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler