Ana SayfaDizilerAlev Alev 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre'ye Raporu İptal Ettirmek İçin...

İlgili Postlar

Alev Alev 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre’ye Raporu İptal Ettirmek İçin Ümit Işığı Doğuyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Alev Alev, 9. yeni bölümüyle 7 ocak perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ömer, Rüya’yla konuşmak için yemeğe davet eder. Lafı dolandıran Ömer, bir türlü Rüya’ya aşık olduğunu itiraf edemez. Bunu anlayan ve onunda Ömer’e karşı hisleri olan Rüya, onun aşk itirafı etmesine yardım eder. İkilinin arasında büyük bir aşk başlar. Alev Alev 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cemre’ye raporu iptal ettirmek için bir ümit ışığı doğuyor.

Perşembe Dizileri 2020

Cemre’ye Raporu İptal Ettirmek İçin Ümit Işığı Doğuyor!

Alev Alev 9. bölüm 2. fragmanında; Ali, Çiçek’e onun nasıl göründüğünün değil önemli olanın kalbi olduğunu söyleyip ona sarılıyor. Cemre, Çelebi’nin türlü oyunlarla aldığı akli dengesi yerinde değildir raporunu iptal ettirebilmenin bir oyu olduğunu öğreniyor. Geriye Çelebi’nin yıllar önce şiddet uyguladığı kadını bulup konuşturmak kalıyor. Ozan’la Cemre, o kadını bulmak için harekete geçiyor.

İşte Alev Alev 9. bölü 2. fragmanı….

ALEV ALEV 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Rüya, Çelebi’nin tuzağından yaralı bir şekilde kurtulan Ömer’i bulur. Onu hastaneye yetiştirir. Yolda, kendisini bırakmamasını, daha ona kalbinin yerini göstereceğini söyler. Ömer, ameliyat olur. Çiçek, Rüya’yı arıyor ve onun İskender ile görüşmesi gerektiğini söyler. Ömer, Rüya’nın koşa koşa İskender’in yanına gitmesine bozulur. Hemen, tedavisini yarım bırakıp hastaneden çıkar.

Evine icra gelme durumuna gelen Ozan, tefecilerden para almak durumunda kalır. Cemre, akıl sağlığı yerinde raporunu alacağından emin iş aramaya başlar. Küçük bir restoranda çalışmaya başlar. Hatta ilk avansını bile alır. Cemre, ertesi gün raporun sonucunu almaya gittiğinde hayal kırıklığına uğrır. Heyet Cemre’ye, akıl sağlığı yerinde değildir raporu vermiştir.

Cemre, Çelebi’nin üzerine saldırır. O anların kayıtlarını alan Çelebi, Cemre’nin tüm haklarını yönetme sahip olur. Ömer, Rüya’nın İskender’le konuşmaya gitmesine bozulup onu tersler. Ozan’la konuştuktan sonra ona aşkını itiraf etmeye karar verir. Atlas’ın psikolojisi iyi değildir ve evde yangın çıkarır. Tomris torununu doktora gösterir ve onun yas tuttuğunu anlar.

Rüya’nın ricasını ret eden İskender’in yanına Çiçek gidar. Onun Şimal olduğunu sanan İskender, onun tehdidiyle polise kendisini yaralayanın Bülent olduğunu söyler. Bülent, hapse atılır. Ertesi gün, Atlas’ı annesinin mezarına götürür. Ali, onları Çiçek’in mezarında görünce hemen eve gider ve Şimay bildiği kişiden yüzünü açmasını söyler.

Karşısında Çiçek’i gören Ali, donup kalır. Çelebi ise, polislerle birlikte Cemre’nin evine gelir ve ondan ya akıl hastanesine yatmasını ya da kendisiyle eve gitmesini başka şansının olmadığını söyler.

Alev Alev 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Rüya Ömer’in Aşk İtirafı Etmesine Yardımcı Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler