Ana SayfaDizilerMasumlar Apartma'nından Seyircilerini Üzecek Haber

İlgili Postlar

Masumlar Apartma’nından Seyircilerini Üzecek Haber

TRT 1 ekranlarının en çok seyredilen dizilerinden olan Masumlar Apartmanı’ndan kötü haber geldi. TRT, bu hafta Masumlar Apartmanı’nı hakkında bir karar açıkladı. Masumlar Apartmanı’nından seyircilerini üzecek haber geldi. Bu karar sonrası aynı gün Fox TV’de yayınlanan Baraj dizisine reytingleri yükseltmek için gün doğdu. İşte TRT 1’in o açıklaması;

Masumlar Apartma’nından Seyircilerini Üzecek Haber

Yılbaşı arası veren diziler arasına Masumlar Apartmanı da katıldı. Payitaht’ı Cuma günü yayınlayarak sürpriz yapan TRT’nin, Masumlar Apartmanı için yılbaşı arası vermeyeceği düşünülüyordu. Ancak son dakika gelişmesiyle en büyük rakibi EDHO’nun ara vermesiyle Masumlar Apartmanı 5 Ocak salı akşamı yayınlanması beklenen bölümünün yayınlanmamasına karar verildi.

Masumlar Apartmanı 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Han İle İnci’nin Evlendiğini Öğreniyor!

Masumlar Apartmanı 1 Haftalık Ara

Ani bir kararla bu hafta yayınlanmama kararı alan Masumlar Apartmanı yeni bölüm tarihi belli oldu. Masumlar Apartmanı sadece 1 bölüm ara vererek ekran macerasına kaldığı yerden devam edecek. Masumlar Apartmanı yeni bölümü 12 Ocak Salı akşamı TRT 1’de yayınlanacak.

Baraj Dizisi Bu Hafta Rekor Kırabilir

Salı akşamı TRT 1’den gelen bu hamle sonrası hem Baraj dizisi hem Güldür Güldür ekibi derin bir nefes aldı. Masumlar Apartmanı yayınlanmadığı gün Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi de yayınlanmayacak. Böylelikle Masumlar Apartmanı ve EDHO yokluğunda Baraj dizisine gün doğdu. Reytingleri yükselerek devam eden Baraj, büyük bir reytingi kapmış olacak. Önümüzdeki hafta ise Masumlar Apartmanı’nın yine günün en çok izlenen dizisi olacağı düşünülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler