Ana SayfaDizilerAkıncı, 7’den 70’e Tüm Türkiye’yi Ekran Başında Buluşturdu...

İlgili Postlar

Akıncı, 7’den 70’e Tüm Türkiye’yi Ekran Başında Buluşturdu…

Atv ekranlarında Cuma akşamı seyirciyle buluşan Akıncı dizisi, sürükleyici senaryosu, heyecan dolu sahneleri ve görsel bir şölen sunan görüntüleriyle izleyiciden tam not aldı. Milyonları ekran başında buluşturan Akıncı, sosyal medyada da günün en çok konuşulanları arasında yer aldı. İşte Detaylar…

Akıncı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nergis Akıncı’yı Bulayım Derken Rehin Mi Alınıyor?

Akıncı, 7’den 70’e Tüm Türkiye’yi Ekran Başında Buluşturdu…

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği Akıncı dizisi ilk bölümüyle Cuma akşamı ekran yolculuğuna başladı. Yayınlanan ilk bölümüyle 7’den 70’e her yaş grubundan hayranları oluşan Akıncı, ekranlara hızlı bir giriş yaptı. Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, atv ekranlarında yayınlanan Akıncı, hikaye kurgusu, karakterleri, İstanbul görüntüleri ve aksiyon sahneleriyle izleyiciden tam not aldı.

Akıncı’ya Sosyal Medyada Büyük İlgi…

İlk bölümü hem ekran başında hem de sosyal medyada büyük ilgi gören Akıncı ; şehrini ve insanlarını canı pahasına koruyan bir kahramanın zorlu mücadelesini yeni bölümlerinde izleyiciyle buluşturmaya devam edecek.

Şükrü Özyıldız Kimdir

Akıncı Her Cuma Akşamı Saat 20.00’da Atv’de…

Proje tasarımını ve senaryosunu Hakan Kandal’ın, yönetmenliğini Veli Çelik’in üstlendiği başrollerini Şükrü Özyıldız, Büşra Develi paylaştığı Akıncı dizisinde; Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhat Onat, Atakan Hoşgören, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan, Deren Talu gibi güçlü isimler yer alıyor.

Akıncı, yeni bölümleriyle Cuma akşamları saat 20.00’da atv de.

Büşra Develi Kimdir?

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler