Ana SayfaDizilerAkıncı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nergis Akıncı'yı Bulayım Derken Rehin Mi...

İlgili Postlar

Akıncı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nergis Akıncı’yı Bulayım Derken Rehin Mi Alınıyor?

Atv’nin yeni dizisi Akıncı, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fatih, lisede sevilen bir tarih öğretmenidir. Nergis, yıllardır peşine düştüğü Akıncı’yı bulmak istiyor. Amerikalıların bir silah sevkıyatı olacağını öğrenen Fatih, onların malları teslim etmelerine izin vermeyip izlerini bulup silahları yok ediyor. Nergis, Fatih’i o çatışmada görüntülemeyi başarıyor. Ancak, bu onun işinden olmasına neden oluyor. İyi olmayan Nergis, Fatih’in evine kiracı olarak taşınıyor. Bir yolcu vapuru teroristler tarafından rehin alındığını duyan Fatih oraya gidiyor. Nergis’de, Akıncı’nın orada olabileceğini düşünüp oraya gidiyor. Akıncı 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nergis, Akıncı’yı bulayım derken rehin mi alınıyor?

Nergis Akıncı’yı Bulayım Derken Rehin Mi Alınıyor?

Akıncı 2. bölüm 1. fragmanında; Akıncı, yolcu vapurunu ele geçirenlerin elinden yolcuları kurtarmak için harekete geçiyor. Nergis, kardeşinin lansmanına giderken bu olayı duyuyor ve Akıncı’nın orada olacağını düşünüp oraya gidiyor. Akıncı’yı, yakalamak için görevlendirilen Cüneyt komiser onunla karşı karşıya geliyor. Nergis ise. gözünü açtığında çevresinde maskeli insanları görüyor.

İşte Akıncı 2. bölüm 1. fragmanı…

AKINCI 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fatih, çok sevilen tarih öğretmenidir. Lisede öğretmen olan Fatih’in teyzesinin kocası emniyet müdürüdür ve Akıncı’nın peşindedir. Fatih’in Akıncı olduğundan habersiz onu bulmaya çalışıyor. Nergis, başarılı bir haber muhabiridir. Akıncı’ı bulmak için iki yıl boyunca çalışmıştır. Amerikalılar, Türkiye üzerinden büyük bir silah sevkıyatı yapmak üzeredir.

Akıncı, bu durumu öğrenip harekete geçiyor. Nergis., bu sevkıyatla babasının ilişkili olduğundan haberi yoktur. Akıncı, Amerikalıların konvoyunun izini bulup onların önünü kesiyor. Hepsinin hakkından tek başına geliyor. Nergis, Akıncı’nın orada olabileceğini düşünüp kendisini çatışmanın içine atıyor. Arkadaşına da olanları çekmesini istiyor. Nergis, yakalandığı sırada Akıncı onu kurtarıyor.

O anların kayıtlarını Akıncı aldığını zannediyor. Ancak Nergis, başka bir diskle o anları televizyonda yayınlıyor. Babasının müdahalesiyle Nergis işinden oluyor. Kiralık daire bakarken tesadüfen Fatih’in annesinin kiracısı oluyor. Kardeşinin tanıtım davetine gitmeye hazırlanan Nergis, evden çıkıyor. İstanbul’da bir hareketlilik olacağını öğrenip o yöne doğru gidiyor. Cüneyt komiser ise, Akıncı’yı bulmak için İstanbul’a atanıyor.

Akıncı Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak? Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler