Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Naci'nin Eski Karısını Görünce...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Naci’nin Eski Karısını Görünce Sinir Krizi Geçiriyor!

TRT 1’nin gözde dizisi Masumlar Apartmanı 17. yeni bölümüyle 12 ocak salı günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Gülben, her fırsatta Safiye’ye laf sokar. Safiye, Naci’ye not bırakır ve onunla üst katta buluşur. Naci, Safiye’ye evlenip ayrıldığını anlatır. Ama bir kızı olduğunu anlatamaz. İnci, dedesinin babasını eve getirmesiyle evi terk edip çatı katında kalmaya başlar. Han ile İnci, artık evlendiklerinin haberini ailelerine açıklamaya karar verir. Naci’nin kızı, babasından kaçıp Safiye’lerin apartmanına kaçar. Küçük kızın peşinden çatıya çıkan Safiye, Han ile İnci’nin gizli yerini görünce onların evlendiğini anlar. Masumlar Apartmanı 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Safiye, Naci’nin eski karısını görünce sinir krizi geçiriyor.

Salı Dizileri 2020

Safiye Naci’nin Eski Karısını Görünce Sinir Krizi Geçiriyor!

Masumlar Apartmanı 17. bölüm 1. fragmanında; Safiye, İnci ile Han’ın evlendiğini öğrendikten sonra ortalığı ayağa kaldırıyor. Gülben, ablasına onun Naci’yi gördükten sonra kalbinin sesinin mahallenin öbür ucundan duyulduğunu, neden birbirini seven iki insanın mutluluğuna karşı çıktığını soruyor. Han, İnci’yi de alıp evi terk ediyor. Safiye, Naci’nin eski karısının en yakın arkadaşı olduğunu görünce yıkılıyor. Sinirinden kafasını duvarlara vurup kendisine zarar veriyor. Han, ablasının o halini görünce gitmekten vazgeçiyor.

İşte Masumlar Apartmanı 17. bölüm 1. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 16. BÖLÜM ÖZETİ!

İnci, dedesinin babasını eve getirmesine karşı çıkar. Onu evden kovar. Memduh bey, Ege’nin hatırı için buna müsaade ettiğini söylese de İnci, dedesini dinlemez. Onun olduğu evde kendisinin olmayacağını söyleyip evi terk eder. Han’ı arayıp onunla çatı katındaki yerde kalmaya başlar. Gülben, ablasının lise aşkının Naci olduğunu ve onun için pencereye kuş resmi astığını görünce ona durmadan laf sokar.

Safiye, kızınca da onun için çok mutlu olduğunu söylüyor. Hatta gidip Naci’nin gidip gitmediğinden emin olur ve ona kuş resmini görüş görmediğini sorar. Safiye, eskiden olduğu gibi posta kutusuna Naci’ye not bırakır. Naci, notu alır ve gitmekten vazgeçer. Eski karısı Naci’nin Safiye için oraya taşındığını anlar. Kendisi de oralara yakın bir eve kızıyla birlikte yerleşir.

Tomris, babasının evinin yerini öğrenir. Safiye, Naci’yle saat tam dörtte buluşmak için apartmanın üst katına bir masa, sandalye koyar. Çayda demleyip Naci’yi beklemeye başlar. Naci, yıllar sonra Safiye’yle ilk kez yan yana gelir. Ondan hiç vazgeçmediğini söyler. Safiye’ye neler yaptığını sorar. O da, temizlik yemek yapıp annesine baktığını söyler.

İkili ayrıldıktan sonra Tomris, babasının yanına otele gelir. Oradan kaçıp Safiye’lerin apartmanına kaçar. Safiye, küçük kızla biraz konuşur. Onun kendisine dokunmaya çalışmasıyla Safiye bağırır. Tomris korkup çatıya kaçar. Safiye, onun peşinden yukarı çıktığında İnci ile Han’ın gizli yerlerini görür. Fotoğraflardan onların evlendiğini anlar.

Masumlar Apartmanı 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Han İle İnci’nin Evlendiğini Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler