Ana SayfaDizilerBaraj 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Hakan'ın Nazım'ı Öldürmeye Çalıştığını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Baraj 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Hakan’ın Nazım’ı Öldürmeye Çalıştığını Öğreniyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 21. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek.. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hakan, Nehir’in öğrendiklerini Nazım’a anlatmasından korkup onun dışarı çıkmasını yasaklar. Ama Nehir, Nazım’ın yanına gidip ona her şeyi anlatır. Nazım, Tarık ile Hakan’ı, birbirine düşürmek için bir plan yapar. Hakan, bu tuzakları Nazım’ın yaptığını anlayıp ondan kurtulmak için onun arabasının frenlerini boşaltır. Bahar, arabası arızalı olduğu için Nazım’ın arabasını alıp müvekkiline gitmek için yola çıkar. Hakan, Bahar’ın Nazım’ın arabasında olduğunu öğrenir. Bahar, kazadan sağ kurtulabilecek mi? Baraj 21. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nehir, Hakan’ın Nazım’ı öldürmeye çalıştığını öğreniyor.

Salı Dizileri 2020

Nehir Hakan’ın Nazım’ı Öldürmeye Çalıştığını Öğreniyor!

Baraj 21. bölüm 1. fragmanında; Nazım, Hakan’ın o tuzağı kendisine yaptığını ama tuzağa Bahar’ın düştüğünü anladığını söyleyip onunla kavga ediyor. Onların konuşmasını duyan Nehir, her şeyi öğreniyor. Ama yine Hakan’ın tehdidine maruz kaılyor.

İşte Baraj 21. bölüm 1. fragmanı….

BARAJ 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Nehir, Nazım’ın masum olduğunu ve Hakan’ın kendisini elde etmek için onu hapse attırdığını duyunca sinir krizleri geçirir. Hakan, Nehir’e eğer Nazım’a duyduklarını anlatırsa ona bir daha Mert’i göstermemekle tehdit eder. Oğlundan ayrılmak istemeyen Nehir, Hakan’a inanmış gibi numara yapar. Zerrin, Nehir’in bir plan peşinde olduğunu anlar. Hakan, Nehir’e güvenmiyor ve onun köşkten çıkmasını yasaklar.

Nehir, oğlunu almaya gitme bahanesiyle köşkten dışarı çıkar. Hakan’ın adamları Nehir’i takip eder. Nehir, peşindeki adamları atlatıp Nazım’ın şirketine gider. Nazım’a, onun masum olduğunu anladığını, Hakan’ın onun delillerini yok ettirdiğini, bunu Bahar’ın da bilip sustuğunu söyler. Nehir’i Nazım, kovmaktan beter eder. Hakan, Nehir’in Nazım’ın yanına gittiğini tahmin edip onun şirketine gider.

Toplantıyı iptal edip çıkarken adamlarından Nehir’in şirketten çıktığını öğrenir. Ama Nehir’e bir şey belli etmez. Nazım’ın adamları İbrahim’e çok büyük bir iş teklif eder. Büyük para kazanacağını düşünen İbrahim, Tarık’ı bir bahaneyle evden dışarı çıkartır ve çok karlı olacağını düşündüğü heykelleri ona gösterir.

O sırada Hakan’ın adamları İbrahim ile Tarık’ı, kıskıvrak yakalayıp darp eder. Sonrasında bunun Nazım’ın bir tuzağı olduğunu anlar. Onu ortadan kaldırmak için adamlarına onun arabasının frenlerini boşaltır. Bahar, Nazım’ın yanına gider. O sırada bir müvekkilinin hava limanında polisler tarafından tutuklandığını duyar.

Nazım’dan kendisine taksi çağırmasını ister. O da, Bahar’a kendi arabasını verir. Bahar yoldayken Hakan arar. Onun Nazım’ın arabasında olduğunu öğrenip sinir krizi geçirir. Bahar, arabayla feci bir kaza geçirir.

Baraj 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Bahar Kazadan Sağ Kurtulabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler