Ana SayfaDizilerArıza 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Burak'ın Elinden Kurtulmak İçin...

İlgili Postlar

Arıza 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Burak’ın Elinden Kurtulmak İçin Murat’ı Mı Kullanacak?

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Arıza, 17. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fuat, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Burak, Halide’yi saklayıp durumu gizliyor. Ali Rıza, Halide’nin peşine düşüyor. Fuat, uyanır uyanmaz oğlundan Halide’yi öldürmesini istiyor. Burak, babasının yerine geçip yeni bir masa kurmak için harekete geçiyor. Ali Rıza’nın durağına bomba koyuyor. Fatih hayatını kaybediyor. Mithat, Galib’i öldürüyor. Burak’la konuşan Ali Rıza, ona kendisini verip Halide’yi kurtarıyor. Ali Rıza, Burak’ın elinden kurtulmak için Murat’ı mı kullanacak?

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza Burak’ın Elinden Kurtulmak İçin Murat’ı Mı Kullanacak?

Arıza dizisinin 18. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Burak, Halide’yi götürüp gizli bir yerde saklıyor. Fuat, hastanede gözlerini açar açmaz oğlundan yarım kalan işini bitirmesini istiyor. Burak, Halide’yi nasıl kendi elleriyle öldüreceğini düşünmeye başlıyor. Bu arada, Fuat’ın koltuğu sallantıda olduğu için herkes yeni bir masa kurmak için harekete geçiyor. Mithat, onun yerine kendisi geçmek istiyor.

ARIZA 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Haşmet, kızının Burak’ın elinde olduğunu öğrendikten sonra ihtiyarla görüşmek için onun yanına gidiyor. Burak, Ali Rıza’nın durağına bomba yerleştiriyor. Bombanın patlamasından sonra iki kişi yaralanıyor. Fatih, hayatını kaybediyor. Sonra Mithat’ın da işini bitirmek isteyen Burak, onun arabasını taratıyor. Ama içinden Derya, çıkınca onu serbest bırakıyor. Melek, elindeki ses kaydını kızının sildiğini öğrenip deliye dönüyor.

Mithat, bu olaydan sonra hemen gidip Galip’le buluşuyor. Onun Fuat’ın yanında olduğunu öğrenince Galip’i oracıkta öldürüyor. Fuat’a ihtiyardan haber geliyor. Ona Halide’yi bırakması isteniyor. Fuat hemen eşinden Burak’ı arayıp Halide’yi bırakmasını istiyor. Ancak telefonlar çekmeyince ona ulaşamıyor.

Burak, Halide’yi annesiyle abisinin öldürüldüğü yere götürüyor. Silahı ona doğrultuyor ama yapamıyor. Onu Ali Rıza’ya veriyor ve onu alıyor. Halide, Ali Rıza’ya bunu yapmaması için yalvarıyor. Ali Rıza’yı alan Burak onu öldürmek için ormana götürüyor. Burak, Ali Rıza’ya şimdi onu elinden kimin kurtaracağını soruyor. Oda, Murak’ın kurtaracağını söylüyor. Yine Ali Rıza’yı öldürmeyi başaramayan Burak, donup kalıyor.

Arıza 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Burak Halide’yi Öldürecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler