Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cengiz'in Eceli Kendi Elinden...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cengiz’in Eceli Kendi Elinden Oluyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 19. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çağatay, yanında bir dövüşçü ustasıyla geliyor. Koçovalılar, otele girene kadar türlü tuzaklardan geçip yaralanıyor. Otelin içinde de aynı tuzaklar devam ediyor. Geri çekilip beklemek zorunda kalıyorlar. Çağatay ile Kulkan, babalarından vazgeçiyorlar. Kulkan, Yamaç’ı arayıp babasını alabileceklerini söylüyor. Yamaç, Cengiz’e bir serum bağlayıp içinde acı badem olduğunu söylüyor. Yanına da bir silah koyuyor nasıl öleceğini ona bırakıyor. Cengiz’in eceli kendi elinden oluyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Cengiz’in Eceli Kendi Elinden Oluyor!

Çukur 4. sezon 20. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Cengiz’in kaldığı otel Çukurlular tarafından göz hapsine alınıyor. Akın, amcalarının haberi olmadan otele saldırıyor. Yamaç’ın durumu öğrenmesiyle geri çekiliyor. Çağatay, olanları öğreniyor ve özellikle annesini merak ettiği için geri dönüyor. Cengiz’den, annesine ne olduğunu öğrenemiyor. Kulkan, kendisini içkiye ve kendince eğlenceye veriyor.

ÇUKUR 4. SEZON 19. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çağatay, Efsun’un evine gidip onu bulamayınca Yamaç’ı arıyor. Yamaç, hemen apar topar onu zorla da olsa eve götürüyor. Sultan, Efsun’dan ve doğacak torunundan yeni haberi oluyor. Karaca, onun Efsun olduğunu duyunca kötü oluyor. Çağatay’ın gelirken getirdiği dövüşçü ustası, otelin içine ve dışına türlü tuzaklar kuruyor. Çukurlular otele baskın yapmak üzere harekete geçiyor.

Ormanda bir adamları bacağını kapana kıstırıp yaralanıyor. Cumali, karnından yaralanıyor. Yamaç’la karşı karşıya dövüşen adam son darbeyi ona vuracakken Cumali yetişip kardeşini kurtarıyor. Ama adam kaçıyor. Çağatay, Kulkan’ı getirtiyor. Ondan annesinin öldüğünü öğreniyor. Babasının tüm işlerini devir alıyor ve Kulkan’la birlikte ondan vazgeçiyorlar.

Kulkan, Yamaç’ı arayıp babasının otelde yalnız olduğunu ona istediğini yapabileceklerini söylüyor. Zaten kabuslar gören Cengiz, her kaçtığı kapıdan bir Koçovalı çıkıyor. Yamaç, Cengiz’i alıp elini kolunu bağlatıyor. Koluna yeşil renkli bir serum bağlatıyor. Ona serumun içinde acı badem olduğunu söyleyip korkutuyor. Oysa, serumun içine kivi çayı koyuyor.

Yanına da bir silah koyuyor. Nasıl ölmek istiyorsa bunun kararını kendisinin vermesini istiyor. Serum, damarlarına gireceği sırada Cengiz, silahı alıp çenesine sıkıyor.

Çukur 4. Sezon 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cengiz Yine Yamaç’ın Eline Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler