Ana SayfaDizilerYasak Elma 94. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Ender ile Şahika'ya Savaş...

İlgili Postlar

Yasak Elma 94. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yıldız Ender ile Şahika’ya Savaş Açıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 93. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Şahika ile Ender, güçlerini birleştirip Hasan Ali’nin bir açığını bulmaya çalışıyor. Onun, ölün eşinin yeğenini bulup onunla bir anlaşma yapıyor. Bu arada Feride de, Ender ile Şahika’yla iş birliği yapmayı kabul ediyor ve oğlunun oturduğu evde kalmaya başlıyor. Yıldız ile Asuman’ın, konuşmalarını kaydedip kayıtı Ender’le Şahika’ya gönderiyor. Hasan Ali, şirketinin 25. yıl yemeğinde yayınlanan ses kaydıyla rezil oluyor. Çağatay ile Yıldız’ın arası bozuluyor. Yıldız da, Ender ile Şahika’ya savaş açıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yıldız Ender ile Şahika’ya Savaş Açıyor!

Yasak Elma 94. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ender ile Şahika, beş parasız kaldıktan sonra önce Hasan Ali’nin bir açığını bulmak için harekete geçiyor. Feride’nin yanına gidip ondan Çağatay ile Yıldız’ı ayıracaklarını vaat edip Hasan Ali hakkında bilgi ediniyor. Hasan Ali’nin ölen eşinin İzmir’de bir yeğeni olduğunu öğreniyorlar. Garsonluk yapan genç kızla konuşup ona lüks bir hayat vaat edip dediklerini yapmasını istiyorlar.

YASAK ELMA 93. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kız, Hasan Ali’nin yanına gidip aslında ölen eşinin teyzesi değil annesi olduğunu, bunu ondan sakladığını söyleyip kendisini acındırıyor. Hasan Ali, ona evini açıyor. Feride, Şahika ile Ender’in söylediği gibi valizini hazırlayıp oğlunun evine gidiyor. Yıldız, tam da Çağatay’la baş başa bir yemek yiyecekken Feride, çat kapı geliyor. Asuman, bu durumu sabah öğreniyor ve ikili birbirlerine giriyor.

Feride, telefonunun ses kaydını açıp koltuğa bırakıyor. İki saat boyunca ana kızın konuşmalarını kayıt ediyor. Aysel, artık Yıldız’ın evinde çalışmaya başlıyor. Aldığı ses kaydığını Feride, Ender’le Şahika’ya gönderiyor. Ses kaydında Asuman’ın Yıldız’a, bir an evvel bir çocuk doğurup evliliğini garantiye almasını söylüyor. Yıldız’da o kadar istiyorsa onun Hasan Ali’yle evlenmesini söylüyor.

Hasan Ali’nin şirketinin 25. yıl yemeğinde tam o konuşmaya başlayacağı sırada bu ses kaydı yayınlanıyor. Yıldız, yerin dibine giriyor. Çağatay ile Yıldız’ın arası bozuluyor. Ender ile Şahika’nın durmayacağını anlayan Yıldız, onlardan intikam almak için harekete geçiyor.

Yasak Elma 93. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ender İle Şahika Yıldız’ın İpini Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler