Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nare Sancar'ı Kurtarmak İçin Gediz'le...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nare Sancar’ı Kurtarmak İçin Gediz’le Evleniyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 35. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sancar, tutuklanıp hapse atılıyor. Davada müebbet hapis cezasıyla yargılanıyor. Kahraman, konağı almak için icra memurları gönderiyor. Halise, hastaneye kaldırılıyor. Güven ise, Nare’ye elinde Sancar’ı kurtaracak bir video olduğunu söyleyip ondan Akın’dan kalan tüm mirası istiyor. Artı onun Gediz’le evlenip en az bir yıl evli kalmalarını şart koşuyor. Nare, konağı geri vermesi şartıyla Sancar’ı kurtarmak için Gediz’le evleniyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Nare Sancar’ı Kurtarmak İçin Gediz’le Evleniyor!

Sefirin Kızı 36. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sancar, Nare’nin konağı kendisini kurtarmak için verdiğini öğreniyor. Ama yine de ona kızamıyor. Polisler alıp Sancar’ı götürüyor. Sancar, olayı savcıya anlatıyor. Onun karısını rehin aldığını onu kurtarmak için onunla birlikte uçurumdan düştüklerini, kendisinin haftalarca hastanede tedavi gördüğünü anlatıyor. Savcı, onun anlattıklarının gerçek dışı olduğunu düşünüyor.

SEFİRİN KIZI 35. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nare, Melek’e Sancar’ın hapse girdiğini söyleyemiyor. Sancar, tutuklanmadan önce kızına bir video gönderiyor. Melek, onu izledikten sonra rahatlıyor. Güven, yüz milyon dolarlık yatırım yapma planları kuruyor. Kahraman, onun neye güvenerek böyle planlar yaptığını merak ediyor. Oda, Nare’den Akın’ın bıraktığı mirası alacağını ondan sonra Geriz ile kızının kendisi ne isterse onu yapacaklarını söylüyor.

Güven, Nare ile Gediz’e, Sancar’ı kurtarabilecek videoyu seyrettiriyor. O videoyla Sancar’ı sabaha hapisten çıkartacağını söylüyor. Ama karşılığında Nare’den, Akın’dan kalacak mirasın tümünü ve Gediz’le evlenip en az bir yıl evli kalmaları şartını koşuyor. Konak’ı boşaltmaları için icra memurları geliyor. Hiçbir şeyden haberi olmayan Halise, konağının gideceğini duyunca oraya yığılıp kalıyor.

Halise, hastaneye kaldırılıyor. Artık kalbinden ameliyat olmasından başka çaresi kalmıyor. Güven, Sancar’a bu haberi uçuruyor. Artı oradaki adamından Sancar’ı yaralamasını istiyor. Sancar, yaralanıyor ve hastaneye kaldırılıyor. Nare, hastaneye gidip Sancar’la vedalaşıyor. Sonrasında Gediz’le nikah masasına oturup evleniyor. Yahya’da, Sancar’ı onun kurtardığını söylemesini istiyor. Sancar, ilk mahkemede serbest bırakılıyor. Melek, babasına koşup sarılıyor. Sancar’ın gözleri Nare’yi arıyor. Ancak bulamıyor.

Sefirin Kızı 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Müebbet Hapis Cezası Yiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler