Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Boncuk'a Can'dan Mektup Geliyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Boncuk’a Can’dan Mektup Geliyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 20. yeni bölümüyle 15 ocak cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ayşe, doktor hanıma çocukluğunu anlatır. Kumru, sevgilisinin kumar borcu yerine kendisini sattığını anlatır. Boncuk ise, kliniğe iki dedesiyle gelir. İyileşmeye başlayan Boncuk, o korkunç günü sonunda doktor hanıma anlatabilir. Kırmızı Oda 20. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Boncuk’a, Can’dan mektup geliyor.

Cuma Dizileri 2020

Boncuk’a Can’dan Mektup Geliyor!

Kırmızı Oda, 20. bölüm 1. fragmanında; Boncuk’a, Can’dan bir mektup geliyor ve o mektupta onu ilk gördüğü andan itibaren ona aşık olduğunu yazıyor. Onunla son kez görüşüp vedalaşmak için Boncuk’u, aşağı çağırıyor. Cam’ın açık olduğunu gören Sadık, panikle Boncuk’un kendisine bir şey yaptığını düşünüp koşuyor. Kumru, yaşadığı zor şeylerden sonra ölümü çok kez düşündüğünü anlatıyor.

İşte Kırmızı Oda 20. bölüm 1. fragmanı…

KIRMIZI ODA 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Boncuk, kliniğe yine sadıkla gelir. Artık dedelerinden biri kaybolur. İki dedeyle doktor hanımın yanına gider. Ona dedelerinden birinin artık gelmediğini söyler. Doktor hanım onun iyileşmeye başladığını anlar. Sadık, bu süreçte Boncuk’a daha ilgi gösterir. Boncuk, camdan dışarı bakarken Can’ı görüyor. Kendisine el sallar. Onun yanına gitmek için dışarı gitmeye çalışır. Ama kapı kilitli olduğu için gidemez.

Ablası geldikten sonra aşağı iner. Ama Can ortadan kaybolur. Boncuk, Can’la birlikte ilk kez bir yere gidip çay içtiğini anlatır. Onun kendisiyle konuşunca insan olduğunu hatırladığını anlatır. Sonra o korkunç güne döner. Misafir hanımın belalısı eve gelip, babasını döver. Boncuk’la ablasını ise bir odaya kapatır. Adam annesine tecavüz eder.

Daha sonra misafir hanımdan sofra kurmasını isteyip annesiyle masaya oturtup, babasını oynatır. Adam, tekrar annesiyle bir odaya girer. Doktor hanım duyduklarından sonra Boncuk’un neden böyle olduğunu daha iyi anlar. Ayşe, doktor hanımın yanına gidip çocukluğunu anlatır. Alkol problemi olan babasının içki içmediği zaman çok iyi olduğunu, içtiği zaman ise bambaşka biri olduğunu, annesine yaptığı eziyetlerden sonra onların ayrıldıklarını, daha sonra babasının kaza geçirip öldüğünü anlatır.

Piraye, Deniz’e karşı soğuk davranmaya başlar. Deniz, ona doktor hanıma ilişkilerini açıklamayı teklif edar. Piraye ise, Deniz’le konuşmak bile istemez. Kumru, sevgilisiyle lüks bir eve taşınırlar. O eve her gün eli kolu dolu bir şekilde gelir. Kendisini hediyelere boğar. Bir gün Kumru’yu götürdüğü lüks villada yalnız bırakır. Kumru, onun kendisini kumar borcu karşılığında sattığını anlar.

Kırmızı Oda 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Boncuk O Günü Sonunda Anlatabiliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler