Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Boncuk O Günü Sonunda Anlatabiliyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Boncuk O Günü Sonunda Anlatabiliyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 19. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ayşe, doktor hanıma çocukluğunu anlatıyor. Kumru, sevgilisinin kumar borcu yerine kendisini sattığını anlatıyor. Boncuk ise, kliniğe iki dedesiyle geliyor. İyileşmeye başlayan Boncuk, o korkunç günü sonunda doktor hanıma anlatabiliyor.

Cuma Dizileri 2020

Boncuk O Günü Sonunda Anlatabiliyor!

Kırmızı Oda 20. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Boncuk, kliniğe yine sadıkla geliyor. Artık dedelerinden biri kayboluyor. İki dedeyle doktor hanımın yanına gidiyor. Ona dedelerinden birinin artık gelmediğini söylüyor. Doktor hanım onun iyileşmeye başladığını anlıyor. Sadık, bu süreçte Boncuk’a daha ilgi gösteriyor. Boncuk, camdan dışarı bakarken Can’ı görüyor. Kendisine el sallıyor. Onun yanına gitmek için dışarı gitmeye çalışıyor. Ama kapı kilitli olduğu için gidemiyor.

KIRMIZI ODA 19. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ablası geldikten sonra aşağı iniyor. Ama Can ortadan kayboluyor. Boncuk, Can’la birlikte ilk kez bir yere gidip çay içtiğini anlatıyor. Onun kendisiyle konuşunca insan olduğunu hatırladığını anlatıyor. Sonra o korkunç güne dönüyor. Misafir hanımın belalısı eve gelip, babasını dövüyor. Boncuk’la ablasını ise bir odaya kapatıyor. Adam annesine tecavüz ediyor.

Daha sonra misafir hanımdan sofra kurmasını isteyip annesiyle masaya oturtup, babasını oynatıyor. Adam, tekrar annesiyle bir odaya giriyor. Doktor hanım duyduklarından sonra Boncuk’un neden böyle olduğunu daha iyi anlıyor. Ayşe, doktor hanımın yanına gidip çocukluğunu anlatıyor. Alkol problemi olan babasının içki içmediği zaman çok iyi olduğunu, içtiği zaman ise bambaşka biri olduğunu, annesine yaptığı eziyetlerden sonra onların ayrıldıklarını, daha sonra babasının kaza geçirip öldüğünü anlatıyor.

Piraye, Deniz’e karşı soğuk davranmaya başlıyor. Deniz, ona doktor hanıma ilişkilerini açıklamayı teklif ediyor. Piraye ise, Deniz’le konuşmak bile istemiyor. Kumru, sevgilisiyle lüks bir eve taşınıyorlar. O eve her gün eli kolu dolu bir şekilde geliyor. Kendisini hediyelere boğuyor. Bir gün Kumru’yu götürdüğü lüks villada yalnız bırakıyor. Kumru, onun kendisini kumar borcu karşılığında sattığını anlıyor.

Kırmızı Oda 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Can Boncuk’u Görmek İçin Hollanda’dan Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler