Ana SayfaDizilerSon Yaz 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selim Akgün'ü Korumaktan Vaz Mı...

İlgili Postlar

Son Yaz 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selim Akgün’ü Korumaktan Vaz Mı Geçiyor?

Fox Tv’nin yeni dizisi Son Yaz, 2. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Selim, Canan’dan boşanmak istemiyor ve onunla yemeğe çıkıyor. Akgün, Naz’a arkadaşının eğlence mekanına gitmek için bilet veriyor. O da oraya Yağmur ile gidiyor. Siteden kaçan Akgün’de oraya gidiyor ve Eray’dan kendisini kaçırması için yardım istiyor. Karşılığında ise birilerini korkutmasını istiyor. Birileri gelip mekana ateş ediyor. Akgün, Yağmur’a siper olup onun hayatını kurtarıyor. Yağmur, Akgün’ün kaçmasına yardım ediyor. Son Yaz 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Selim, Akgün’ü korumaktan vaz mı geçiyor?

Cuma Dizileri 2020

Selim Akgün’ü Korumaktan Vaz Mı Geçiyor?

Son Yaz 3. bölüm 1. fragmanında; Soner, Eray’ın yanına gidip onu darp ediyor ve ondan Akgün’ün yerini soruyor. Eray, Akgün’ün sabah 7:00’de tekneyle kaçacağı haberini ve yerini ona veriyor. Yağmur, Akgün’ü bineceği tekneye götürüyor. Ancak, bir tekne onların üzerine doğru hızla yaklaşıyor. Selim, olanları öğrendikten sonra Akgün’ü alıp emniyete teslim ediyor.

İşte Son Yaz 3. bölüm 1. fragmanı….

SON YAZ 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Selim, Akgün ile birlikte yeni evlerine yerleşiyor. Bu arada Canan’a ondan boşanmayacağını yıllık iznini kullanacağını ve onunla konuşmak istediğini söylüyor. Canan, hazırlanıp Selim’le buluşacağı yere gidiyor. Selim, ona teknede çok güzel bir ortam ayarlamıştır. İkili oturup konuşurken aslında birbirlerini hala sevdiklerini anlıyor. Akgün, arkadaşı Eray’dan yeni mekanındaki eğlence için ki davetiye alıyor.

Naz’la konuşup oraya beraber gitmeyi planlıyorlar. Ancak Naz’ın ailesi onun oraya sadece Yağmur’la gitmesine izin veriyor. Akgün, korumalara görünmeden denizden yüzerek oradan uzaklaşıp mekana gidiyor. Kaan, Akgün’ü Yağmur’un yanında görmekten rahatsız oluyor. Orada da onu görünce iyice sinir oluyor. Akgün, Eray’dan kendisini kaçırması için yardım istiyor.

Oda mekanını basan birileri olduğunu, onlara göz dağı vermek için kendisine yardım ederse onun kaçmasına yardım edeceğini söylüyor. Birileri gelip mekanda eğlenenlerin üzerine ateş etmeye başlıyor. Akgün, hemen Yağmur’a siper olup onu kurtarıyor. Selim, güvenlik kamerasından Akgün’ün kızını kurtardığını görünce gidip ona teşekkür edip sarılıyor. Yağmur’da, internette yayılan videodan onun kendisini kurtardığını öğrenip kendisini ona borçlu hissediyor.

Canan, Selim ile Akgün’ü eve yemeğe davet ediyor. Selim, onların hayatında ne kadar çok şey kaçırdığın anlıyor. Bir de evde kendi fotoğrafının olmadığını görünce, çocuklara anneleriyle boşanmaya karar verdiklerini söylüyor. Selim, eve gidip içmeye başlıyor. Yağmur, Akgün’le konuşup ona kaçması için yardım edeceğini söylüyor. Sabah Yağmur, Akgün’ü gideceği yere götürmek için yola çıkıyor.

Son Yaz 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akgün Yağmur’un Hayatını Kurtarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler