Ana SayfaDizilerKafaret 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Sabri'nin Her Şeyi Önceden Planladığını...

İlgili Postlar

Kafaret 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Sabri’nin Her Şeyi Önceden Planladığını Anlıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kefaret, 8. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sinan, Zeynep’e işine geri döndüğünün müjdesini verir. Ama Zeynep, Sinan’ın gözünden bir aksilik olduğunu anlar. Ona, nerede çalışacağını sorar. Ahmet, Cansu’nun arkasından ‘Elif’ diye bağırır. Onu durdurup yüzüne uzun uzun bakar. Nil, Zeynep’le konuşup artık Sinan’ın yakasını bırakmasını ister. Kefaret 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zeynep, Sabri’nin her şeyi önceden planladığını anlıyor.

Pazar Dizileri 2020

Zeynep Sabri’nin Her Şeyi Önceden Planladığını Anlıyor!

Kefaret 8. bölüm 2. fragmanında; Zeynep, Sinan’ın görev yerini öğrendikten sonra ondan ayrı kalmak istemiyor. Sinan’ı, kalbinden çıkartmakla suçluyor. Ahmet’in, Cansu’nun Elif olduğunu anlamasından korkan Arzu, sakladığı paraları alıp uzaklara gitmeyi planlıyor. Meltem, acılar içinde kıvranıyor. Ahmet, Sude’yi öğreniyor ve onu görmeye gidiyor. Sude, ona uzun uzun bakıyor. Zeynep’in eline Sabri’nin kitabından bir sayfa geçiyor. Onun planladığı şeylerin tek tek olduğunu anlıyor.

İşte Kefaret 8. bölüm 2. fragmanı….

KEFARET 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep, Ayşe’ye nasıl Sude’nin elinde doğduğunu sorar. Ayşe, Sabri ölmeden önce kendisine ezberlettiği ona anlatmaya başlar. Zeynep, önce ona çok kızsa da Sude’nin ona bağlılığı hoşuna gider ve onun işine devam etmesine izin verir. Sude, çiftlikte mutlu olduğu için oraya yerleşirler. Can’ı da oraya götüren Zeynep, hizmetçiler, özel şoförler ve sınırsız kredi kartları hoşuna gider. Kendisini kontes gibi hisseder.

Münevver, Zeynep’i yanına çağırıp ona Sinan’ın eve gelmediğini Nil’in de yanında olmadığını söyler. Ondan araba almak için para ister. Zeynep, onun istediğini yapar. Sinan, Cansu’nun Mehmet’in kızı olamayacağını köylülerden öğrenir. Onun karısının kızıyla kaçtığını ve kızının sakat olduğunu öğrenir ve kadını araştırmaya başlar. Arzu, silahlı saldırıya uğrar. Onu ameliyat ettirmek için de Ahmet’i kaçırırlar. Ahmet, kendisini kaçıran kişinin Meltem’in kardeşi olmadığını anlar.

Arzu’yu ameliyat edip iyileştirir. Kendisine gelen Arzu, Ahmet’i görünce yanındakilere Cansu’yu ve Mehmet’i kesinlikle oraya girmelerine izin vermemelerini tembihler. Ama Cansu, Arzu’ya anne diye hitap ederek içeri girer. Ahmet. Arzu’nun yanına ihbar dolayısıyla kızını bulmak için gittiklerini hatırlar. Kızın yanına gidip uzunca gözlerine bakar ve ona kaç yaşında olduğunu sorar.

Kefaret 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet Cansu’nun Kızı Olduğunu Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler