Ana SayfaDizilerKefaret 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet Cansu'nun Kızı Olduğunu Anlıyor!

İlgili Postlar

Kefaret 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet Cansu’nun Kızı Olduğunu Anlıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kefaret, 7. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ayşe, Sabri’nin kendisine ezberlettiği şeyleri Zeynep’e anlatıyor. Zeynep, Ayşe’yle konuştuktan sonra onu işe alıyor ve çiftlikte yaşamaya başlıyor. Sinan, Sabri’nin yıllarca uğraşıp yaptığı oyununu çözmeye çalışıyor. Nil, Zahra tarafından dolandırıldığını anlıyor. Münevver, Nil’e Zeynep’in kızını bulduğunu ve çok zengin olduğunu kaçırıyor. Ahmet, vurulan Arzu’yu ameliyat etmek için kaçırılıyor. Orada Ahmet, Cansu ile karşılaşıyor. Kefaret 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ahmet, Cansu’nun kızı olduğunu anlıyor.

Pazar Dizileri 2020

Ahmet Cansu’nun Kızı Olduğunu Anlıyor!

Kefaret 8. bölüm 1. fragmanında; Sinan, Zeynep’e işine geri döndüğünün müjdesini veriyor. Ama Zeynep, Sinan’ın gözünden bir aksilik olduğunu anlıyor. Ona, nerede çalışacağını soruyor. Ahmet, Cansu’nun arkasından ‘Elif’ diye bağırıyor. Onu durdurup yüzüne uzun uzun bakıyor. Nil, Zeynep’le konuşup artık Sinan’ın yakasını bırakmasını istiyor.

İşte Kefaret 8. bölüm 1. fragmanı…

KEFARET 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zeynep, Ayşe’ye nasıl Sude’nin elinde doğduğunu soruyor. Ayşe, Sabri ölmeden önce kendisine ezberlettiği ona anlatmaya başlıyor. Zeynep, önce ona çok kızsa da Sude’nin ona bağlılığı hoşuna gidiyor ve onun işine devam etmesine izin veriyor. Sude, çiftlikte mutlu olduğu için oraya yerleşiyorlar. Can’ı da oraya götüren Zeynep, hizmetçiler, özel şoförler ve sınırsız kredi kartları hoşuna gidiyor. Kendisini kontes gibi hissediyor.

Münevver, Zeynep’i yanına çağırıp ona Sinan’ın eve gelmediğini Nil’in de yanında olmadığını söylüyor. Ondan araba almak için para istiyor. Zeynep, onun istediğini yapıyor. Sinan, Cansu’nun Mehmet’in kızı olamayacağını köylülerden öğreniyor. Onun karısının kızıyla kaçtığını ve kızının sakat olduğunu öğreniyor ve kadını araştırmaya başlıyor. Arzu, silahlı saldırıya uğruyor. Onu ameliyat ettirmek için de Ahmet’i kaçırıyorlar. Ahmet, kendisini kaçıran kişinin Meltem’in kardeşi olmadığını anlıyor.

Arzu’yu ameliyat edip iyileştiriyor. Kendisine gelen Arzu, Ahmet’i görünce yanındakilere Cansu’yu ve Mehmet’i kesinlikle oraya girmelerine izin vermemelerini tembihliyor. Ama Cansu, Arzu’ya anne diye hitap ederek içeri giriyor. Ahmet. Arzu’nun yanına ihbar dolayısıyla kızını bulmak için gittiklerini hatırlıyor. Kızın yanına gidip uzunca gözlerine bakıyor ve ona kaç yaşında olduğunu soruyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler