Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 19. Bölüm Ön İzleme Yayında! Yamaç Akın'ı Sakinleştirmeye Çalışıyor!

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 19. Bölüm Ön İzleme Yayında! Yamaç Akın’ı Sakinleştirmeye Çalışıyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 19. yeni bölümüyle 11 ocak pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yamaç, Cengiz’i arayıp ona iki bilmece sorar. İlkini bilirse paralarını, ikincisini bilirse oğlunu kurtaracağını söyler. Cengiz, oğlundan önce paralarını kurtarmak için ilk bilmeceyi ister. Kulkan, babasının paralarını seçmesinden sonra ikinci bilmeceyi alıp abisini kurtarmak için yola çıkar. Ogetay’ın ölümü Kulkan’ın elinden olur. Kulkan, babasını terk eder. Koçovalılarla baş edemeyeceğini anlayan Cengiz, çareyi kaçmakta bulur. Çukur 4. sezon 19. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Yamaç, babasının intikamını Cengiz’den bir an evvel almak isteyen Akın’ı sakinleştirmeye çalışıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç Akın’ı Sakinleştirmeye Çalışıyor!

Çukur 4. sezon 19. bölüm ön izlemesinde; Yamaç, Akın’a her şeyin bir zamanı olduğunu, Cengiz’i isteseler öldürebileceklerini ama öldürselerdi içleri soğumayacağını ondan sakin olup beklemesini istiyor.

İşte Çukur 4. sezon 19. bölüm ön izlemesi…

ÇUKUR 4. SEZON 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç, Cengiz’i arayıp Kulkan’ın kendisine hazırladığı gibi iki bilmece hazırlar. Ona tek bilmece alma hakkı olduğunu söyler. İlkini bilirse paralarına kavuşacağını, ikincisini seçer ve bilirse oğlunun hayatını kurtaracağını söyler. Cengiz, oğlunun canını değil paralarını kurtarmayı seçer. Kulkan, babasına ondan nefret ettiğini söylüyor ve abisini bulmak için Yamaç’tan ikinci bilmeceyi alır.

Cengiz, paraların yerini bulur. Ancak adımını atar atmaz paralar tutuşmaya başlar. Cengiz, kendisini arayıp Yamaç’a feryat eder. Yamaç ise ona, o kadar parayı yakacak kadar aptal olmadığını, onun adına yardıma ihtiyacı olan insanlara bağış yaptığını söyler. Kulkan, abisinin yerini bulur. Ancak, ona yaklaştığı sırada derin bir çukura düşer. Yamaç, ona bir ip atıyor ve o iple çıkıp kurtulabileceğini söyler.

Kulkan, bir kaç deneme sonrasında iple çukurdan çıkmayı başarır ve çektiği ipin ucunda abisinin asılarak öldüğünü görür. Abisinin ölümünden sonra Kulkan, babasının yakasına yapışır ve onun kendisi gibi bir oğlu olmadığını söyleyip gider. Yalnız kalan Cengiz, tek oğlunun Çağatay olduğunu düşünür.

Kulkan’ın zehirlediği mahalleli son anda ölmekten kurtulur. Selen, Süheyla’yı götürüp Olga’yı öldürdüğü yerde öldürür. Yapayalnız kalan Cengiz, valizini toplayıp evi terk eder. Kendi otellerinden birine gidip havuz sefası yapmaya başlar. Koçovalılar onun hangi otele gittiğini öğrenir. Cengiz, keyifli bir şekilde meyvesini yerken kendisine kurulan tuzaktan haberi yoktur.

Çukur 4. Sezon 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Koçovalılarla Baş Edemeyen Cengiz Çareyi Kaçmakta Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler