Ana SayfaDizilerYasak Elma 93. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ender İle Şahika Yıldız'ın İpini...

İlgili Postlar

Yasak Elma 93. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ender İle Şahika Yıldız’ın İpini Çekiyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma 93. yeni bölümüyle 11 ocak pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yıldız ile Çağatay, evlendiklerini önce Feride’ye, sonra Hasan Ali’ye açıklıyor. Hasan Ali, onların evliliğini iyi karşılar. Şahika, Zehra’ya babasını Ender’le Yıldız’ın öldürdüğünü söyler. Oda onları şikayet eder. Ender ile Yıldız, Halit’i öldürmekten hapse düşer. İkili Şahika’dan şikayetçi olunca oda hapse girer. Hasan Ali, Ender’le Şahika’nın hisselerini geçici bir süre üzerine geçirir. İkili Hasan Ali’ye güvenip hisselerini verip hapisten kurtulur. Ancak Hasan Ali, Şahika ile Ender’i beş parasız bırakır. Yasak Elma 93. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ender ile Şahika, Yıldız’ın ipini çekiyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Ender İle Şahika Yıldız’ın İpini Çekiyor!

Yasak Elma 93. bölüm 1. fragmanında; Şahika ile Ender, güçlerini birleştirip Hasan Ali’nin ve Yıldız’dan intikam almak için kollarını sıvıyor. İkili Feride’nin yanına gidip ondan destek alıyor. Feride, Hasan Ali’nin oğlunu kendi tarafına çektiği ve Yıldız’la evliliğine onay verdiği için bu teklifi hemen kabul ediyor. Ender ile Yıldız, Hasan Ali’nin ve Yıldız’ın karşısına hiç ummadıkları bir zamanda çıkıyor. İkilinin ilk işi Yıldız’ın evliliğini çatırdatmak oluyor.

İşte Yasak Elma 93. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 92. BÖLÜM ÖZETİ!

Çağatay, Yıldız’ı alıp annesine götürür ve ona evlendiklerini söyler. Feride, duydukları karşısında fenalaşır. Daha sonra ikili Hasan Ali’nin yanına gider. Hasan Ali, onların evliliğini onaylar ve akşam evlenmeleri şerefine yemek düzenler. Bu durumu öğrenen en son Asuman olur. Hemen Hasan Ali’nin yanına gidip kızının böyle kuru bir nikahla takısız evlenmesine gönlünün razı olmadığını söyler.

Ender, Hasan Ali’ye resmen kur yapar. Onu baş başa bir yemeğe davet eder. Hasan Ali, Ender’in kendisinden borç para isteyeceğini düşünmeye başlar. Yemekte Hasan Ali, Yıldız’a takı olarak bir sandık dolusu altın hediye eder. Şahika’nın dolduruşuyla Zehra, Ender’le Yıldız’ı babasının öldürmek suçundan ihbar eder. Polisler Hasan Ali’nin evine gelip Ender’le Yıldız’ı alıp götürürler.

Ender ile Yıldız, ifadelerini değiştirip Halit’i itenin Şahika olduğunu söylerler. Şahika da tutuklanıp hapse atılır. Hasan Ali, onları hapisten kurtarmak için araya adamlar koyar. Ender ile Şahika’yı hapishane müdürünün odasına çağırıp, bu olanların duyulursa şirketinin zarar göreceğini, onlar hapisten çıkana kadar hisselerini kendi üzerine vermelerini ister.

Şahika ile Ender’in Hasan Ali’ye güvenmekten başka çaresi kalmaz. İkili hapisten çıkarlar. Hasan Ali, Yıldız’ın yanına gidip evde oturup çocuğunu büyütmesini ve Ender ile Şahika’yla kesinlikte görüşmemesini ister. Şahika ile Ender, şirkete gittiklerinden kapıdan içeri alınmaz. Hasan Ali’nin kendilerini dolandırdığını anlarlar. Ender, bir kiralık eve yerleşir. Şahika, Ender’in kapısını çalıp gidecek yeri olmadığını söyler. Ender’de onu içeri alır.

Yasak Elma 93. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hasan Ali Şahika İle Ender’i Beş Parasız Bırakıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler