Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Can Boncuk'u Görmek İçin Hollanda'dan...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Can Boncuk’u Görmek İçin Hollanda’dan Geliyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 19. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ayşe, doktor hanıma istifa etmek istediğini söyler. Selvi, son seansını klinikte yapar. Boncuk, dedelerini daha az görmeye başlar. Doktor hanıma bu hale gelmesine neden olan o günü anlatmaya çalışır. Kumru, kocası tarafından kliniğe getirilir. Kumru, acı hikayesini anlatır. Kırmızı Oda 19. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Can, Boncuk’u görmek için Hollanda’dan geliyor.

Cuma Dizileri 2020

Can Boncuk’u Görmek İçin Hollanda’dan Geliyor!

Kırmızı Oda 19. bölüm 1. fragmanında; Boncuk, doktor hanıma Can’ın Hollanda’dan kendisini görmek için geldiğini anlatıyor. Daha sonra, çocukluğunda yaşadığı korkunç olayları anlatmaya başlıyor. Kumdu, sevgilisinin kumar borcu karşılığında nasıl satıldığını anlatıyor.

İşte Kırmızı Oda 19. bölüm 1. fragmanı…

KIRMIZI ODA 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayşe, Deniz ile Piraye’yi bir arada görmeye dayanamaz ve doktor hanımla konuşup klinikten ayrılmak istediğini söyler. Doktor hanım ona düşünmesi için bir ay süre verir. Selvi, kendi başına artık sokağa çıkıp gezebilecek duruma gelir. Son seans için kliniğe gider. Ona, oraya gelmeden önce Rıza’nın ve babasının hayaliyle savaştığını anlatır. Daha sonra hayır işleri yapmak istediğini anlatır. Seanstan sonra Mert, annesini evine torununu görmeye götürür.

Boncuk, yine dedeleriyle birlikte kliniğe gelir. Doktor hanıma, dedelerinin az geldiğini gelseler de az konuştuklarını anlatır. Boncuk, doktor hanımın isteğiyle doğduğu evi anlatmak ister. O anları yaşamaya başlayan Boncuk kaçacak yer arar. O gün, Boncuk’un babası yine misafir hanımla yemek yer. Annesini de yine oynamaya zorlar. Kadın, kocasına çocuklarının aç olduğunu söyler.

O sırada misafir hanımın sevgilisi eve gelip Boncuk’un babasını döver. Boncuk’u ve ablasını bir odaya kilitler. Daha sonra Boncuk’un annesine babasının gözü önünde tecavüz eder. Boncuk, olayın tamamını anlatamadan hemen Can’la arkadaşlıklarını anlatır. Onunla parkta tanışıp her gün konuştuklarını anlatır. Kumru’nun, bir adamı öldürmeye çalışmasından sonra kocası ona doktor hanıma getirir.

Kumru, doktor hanıma güvenebileceğini anladıktan sonra ona, kocasının kendisini tanıdığı kişi olmadığını söyleyip başından geçenleri anlatır. Kumru, çok güvenip sevdiği biriyle İstanbul’a kaçar. Adam, onu arkadaşının evine götürür. Kumru, o adamın tacizine uğrar. Sevgilisi onu alıp lüks bir eve götürür. Daha sonrasında ona pahalı kıyafetler alıp gezdirir. Bir gün Kumru, sevgilisiyle büyük bir villaya gider. Sevgilisi, onu orada bırakıp gider. Kumru, tanımadığı bir adamla orada kala kalır.

Kırmızı Oda 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kumru Doktor Hanıma Acı Hikayesini Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler