Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kumru Doktor Hanıma Acı Hikayesini...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kumru Doktor Hanıma Acı Hikayesini Anlatıyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 18. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ayşe, doktor hanıma istifa etmek istediğini söylüyor. Selvi, son seansını klinikte yapıyor. Boncuk, dedelerini daha az görmeye başlıyor. Doktor hanıma bu hale gelmesine neden olan o günü anlatmaya çalışıyor. Kumru, kocası tarafından kliniğe getiriliyor. Doktor hanıma Kumru, acı hikayesini anlatıyor.

Cuma Dizileri 2020

Kumru Doktor Hanıma Acı Hikayesini Anlatıyor!

Kırmızı Oda 19. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ayşe, Deniz ile Piraye’yi bir arada görmeye dayanamıyor ve doktor hanımla konuşup klinikten ayrılmak istediğini söylüyor. Doktor hanım ona düşünmesi için bir ay süre veriyor. Selvi, kendi başına artık sokağa çıkıp gezebilecek duruma geliyor. Son seans için kliniğe gidiyor. Ona, oraya gelmeden önce Rıza’nın ve babasının hayaliyle savaştığını anlatıyor. Daha sonra hayır işleri yapmak istediğini anlatıyor. Seanstan sonra Mert, annesini evine torununu görmeye götürüyor.

KIRMIZI ODA 18. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Boncuk, yine dedeleriyle birlikte kliniğe geliyor. Doktor hanıma, dedelerinin az geldiğini gelseler de az konuştuklarını anlatıyor. Boncuk, doktor hanımın isteğiyle doğduğu evi anlatmak istiyor. O anları yaşamaya başlayan Boncuk kaçacak yer arıyor. O gün, Boncuk’un babası yine misafir hanımla yemek yiyor. Annesini de yine oynamaya zorluyor. Kadın, kocasına çocuklarının aç olduğunu söylüyor.

O sırada misafir hanımın sevgilisi eve gelip Boncuk’un babasını dövüyor. Boncuk’u ve ablasını bir odaya kilitliyor. Daha sonra Boncuk’un annesine babasının gözü önünde tecavüz ediyor. Boncuk, olayın tamamını anlatamadan hemen Can’la arkadaşlıklarını anlatıyor. Onunla parkta tanışıp her gün konuştuklarını anlatıyor. Kumru’nun, bir adamı öldürmeye çalışmasından sonra kocası ona doktor hanıma getiriyor.

Kumru, doktor hanıma güvenebileceğini anladıktan sonra ona, kocasının kendisini tanıdığı kişi olmadığını söyleyip başından geçenleri anlatıyor. Kumru, çok güvenip sevdiği biriyle İstanbul’a kaçıyor. Adam, onu arkadaşının evine götürüyor. Kumru, o adamın tacizine uğruyor. Sevgilisi onu alıp lüks bir eve götürüyor. Daha sonrasında ona pahalı kıyafetler alıp gezdiriyor. Bir gün Kumru, sevgilisiyle büyük bir villaya gidiyor. Sevgili onu orada bırakıp gidiyor. Kumru, tanımadığı bir adamla orada kala kalıyor.

Kırmızı Oda 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Boncuk Çocukluğunda Yaşadıklarını Anlatabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler