Ana SayfaDizilerSon Yaz 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Soner Akgün'ün İzini Buluyor!

İlgili Postlar

Son Yaz 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Soner Akgün’ün İzini Buluyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Son Yaz, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Selim, Selçuk’tan oğlunu koruması karşılığında ret edemeyeceği bir teklif alıyor. Akgün, Halil’in oğlu Soner’le bir kavgaya giriyor ve onu yaralıyor. Sonrasında Selim onu alıp ailesinin yanına götürmek zorunda kalıyor. Yılık izne ayrılan Selim, Canan’ın evinin yanından ev kiralayıp oraya Akgün ile yerleşiyor. Canan’a da ondan boşanmayacağını söylüyor. Son Yaz 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Soner, Akgün’ün izini buluyor.

Cuma Dizileri 2020

Soner Akgün’ün İzini Buluyor!

Son Yaz dizisinin 2. bölüm 1. fragmanında; Akgün, kendisini Selim’in yanında yapayalnız hissediyor. Canan, Selim’e ne yaparsa yapsın ondan boşanmayacağını söylüyor. Kaan Akgün ile bir kavgaya tutuşuyor. Soner, Akgün’ün ve Yağmur’un olduğu ortama girip ateş ediyor. Akgün, Yağmur’u korumak için kendisini ona siper ediyor.

İşte Son Yaz 2. bölüm 1. fragmanı…

SON YAZ DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Savcı Selim, eşi ile ayrı yaşamaktadır. Canan, İstanbul’da değil Çeşme’de yaşamak istiyor. Selim’de işini bırakamayınca ayda yılda bir eşi ve çocuklarını görebiliyor. Canan, Selim’in ilgisizliğinden sıkılıp oğlunun doğum gününe onu çağırıyor. Bu arada da ona boşanmak istediğini anlatmayı planlıyor. Selim, 8 yıl önce hapse attırdığı Selçuk’tan oğlunu koruması karşılığından ona suç örgütünü çökertebilecek bir tanıklığı kabul ediyor.

Selçuk’un bu teklifini Selim, ret edemiyor. Akgün, babasının hapse girmesiyle onun yerini alan Halil’in oğluyla takışıyor. Onun eline kalemi saplayıp kaçıyor. Halil’in oğlu ve adamları her yerde Akgün’ü arıyor. Akgün’ün en güvendiği Ahmet’i bile kendi yanlarına çekiyor. Selim, Akgün’ü bir otel odasına yerleştirip başına polis dikiyor. Sahte polisler gelip nöbeti devir aldıklarını söyleyip Akgün’ü otelden kaçırıyor.

Selim, onları yakalayıp Akgün’ü ellerinden kurtarıyor. Canan’ın kendisinden boşanacağını öğrenen Selim, hemen arabayı Çeşme’ye sürüyor. Yolda oğluna bir doğum günü hediyesi alıyor. Oraya vardıklarında Selim, Akgün’e arabadan çıkmamasını söylüyor. O ise çıkıp Selim’in evinde araştırma yapıyor ve Yağmur’a yakalanıyor. Akgün, Yağmur’un arabasıyla kaçıyor.

Yolda Ahmet, ona Soner’in eline veriyor. Ama Yağmur, Akgün’ü oradan kaçırmayı başarıyor. Selim, Canan’a yıllık izne ayrıldığını yan evi kiraladığını, ondan da boşanmak istemediğini söylüyor.

Son Yaz Dizisinin 2. Fragman Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler