Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Boncuk Çocukluğunda Yaşadıklarını Anlatabilecek Mi?

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Boncuk Çocukluğunda Yaşadıklarını Anlatabilecek Mi?

Tv8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 18. yeni bölümüyle 1 ocak 2021 cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Selvi, doktor hanımla yine online seans yapar. Ona dışarıda gezmelere bile çıktığını anlatır. Selvi, yıllar sonra ilk kez oğlunun mezarına gider. Hediye, gerçek annesini bulduktan sonra onun hasta olduğunu anlayıp ona bakmaya karar verir. Doktor hanım Boncuk’la konuşur ve onu biraz daha rahatlatır. Boncuk, normale dönmeye başlar. Kırmızı Oda 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Boncuk, çocukluğunda yaşadıklarını anlatabilecek mi?

Cuma Dizileri 2020

Boncuk Çocukluğunda Yaşadıklarını Anlatabilecek Mi?

Kırmızı Oda 18. bölüm 1. fragmanında; Boncuk, Hollanda’da parkta tanıştığı insana karşı hisler beslemiştir. Kocasının ilgisizliği ve çocukluğunda yaşadığı travmalar sonucunda bu hale gelmiştir. Boncuk yavaş yavaş çocukluğunda yaşadıklarını doktor hanıma anlatmaya çalışıyor. Doktor hanımın yeni hastası Kumru’nun bu hale gelmesine kimler neden sebep oldu?

İşte Kırmızı Oda 18. bölüm 1. fragmanı…

 

KIRMIZI ODA 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Doktor hanım, Selvi ile normal bir seans yapmak için anlaşır. Ama, kendisini hazır hissetmez. Bir hafta boyunca Selvi, oğluyla birlikte dışarılarda gezer. Hatta kendi başına çıkıp komşuna gidip onu ertesi günü evine davet eder. İki komşu 35 yıl aradan sonra dertleşip vakit geçirir. Selvi, daha sonra oğlunun mezarına tek başına gider ve orada fenalaşıp Mert’i arar. Ölmek isteyen Selvi, oğlunun yanına gelmesiyle yaşamaya değer bir sebebinin olduğunu hatırlar.

Hediye, Doktor Piraye ile olan seansına gelir. Gerçek annesinin yanına gittiğini anlatır. Hediye, hala bildiği gerçek annesinin anlattıklarından sonra kanı donar. Aslında, kardeşi hasta olduğu için onlardan borç istemişlerdir. Borç paranın karşılığında ise Hediye’yi isteyip onu bir daha kendisine göstermemişlerdir. Hediye, annesinin fenalaşmasından sonra ona ilaçlarını alıp getirir. Sonra onun Alzheimer hastası olduğunu anlar ve kendisini ona bakmak zorunda hisseder.

Piraye, onun bu kararı karşısında bir şey söyleyemez Boncuk, yeni seansa gelir. Doktor hanıma, işlerin çok büyüdüğünü kendisini kocaya vermek için tüm dünyanın seferber olduğunu söyler. Bir şeyleri yarım yamalak anlatır. Anlatmaya çalıştığı şeyden sonra doktor hanıma sarılıp ağlar. Sonra dedelerin kaybolduğunu görür. Biraz daha içini dökse belki rahatlayacak olan Boncuk, anlatmak istemediği şeyleri içinde biriktirir ve kendisine yapayalnız bir dünya oluşturur.

Doktor hanım, bu durumu fark eder. Onun çocukluğuyla alakalı bu yaşadıklarını etkileyen büyük bir trajedi olduğunu anlar. Boncuk, eve daha rahat bir şekilde gider.

Kırmızı Oda 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Boncuk Normale Dönmeye Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler