Ana SayfaDizilerArıza 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Halide'yi Burak'ın Elinden Kurtarabilecek...

İlgili Postlar

Arıza 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Halide’yi Burak’ın Elinden Kurtarabilecek Mi?

Show Tv’nin gözde dizisi Arıza, 17. yeni bölümüyle 10 ocak pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fuat, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Gözünü açar açmaz oğlundan yarım kalan işini bitirmesini ister. Burak, Halide’yi rehin alır. Haşmet’in korktuğu başına gelir. Halide’yi kaçıran Burak, artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyler ve ona silahını doğrultur. Ali Rıza, Halide’yi bulmak için peşlerinden gider. Arıza 17. bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. Ali Rıza, Halide’yi Burak’ın elinden kurtarabilecek mi?

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza Halide’yi Burak’ın Elinden Kurtarabilecek Mi?

Arıza 17. bölüm 2. fragmanında; Burak, bir yere götürüp kapatıyor. Ona uzaktan bakıp onu kimsenin kendisi kadar sevemeyeceğini söylüyor. Ali Rıza, Burak bir delilik yapmadan onları bulmak için uğraşıyor. Bakalım Burak’ın bundan sonra ki planı ne? Halide’yi verip Ali Rıza’yı mı alacak?

İşte Arıza 17. bölüm 2. fragmanı….

ARIZA 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Burak’ın infaz emrinin verilmesinden sonra Fuat, oğlunu kurtarmak için bir plan yapar. Oğluna da korkmamasını onu yolda alıp kaçıracağını söyler. Ali Rıza, kız kardeşinin intikamını Burak’tan kendi elleriyle almak için Fuat’ın kaçırma planını patlatır. Benzinlikte Fiko’nun arabaya binmesini bekleyen Burak, Ali Rıza’nın arabaya binmesiyle babasının kendisini kandırdığını düşünmeye başlar.

Ali Rıza, Burak’ın kazdırdığı mezarının içine atar. Tam ona silahını doğrultup öldüreceği sırada maskeli kişiler gelip her ikisini de alıp götürür. Burak ile Ali Rıza, gittikleri yerde karşılarında Haşmet’i bulurlar. Murat, kardeşini kurtarmak için Haşmet’in yanına gidip onunla pazarlık yapmıştır. Ona kardeşinin canı karşılığında onun ailesini kimin öldürdüğünü açıklayacağını söyler. Murat, herkesin içinde Haşmet’e, ailesini babasının öldürttüğünü söyler.

Fuat, Fiko ile Şehmuz’le bir araya gelip Haşmet’in işini bitirmek için İhtiyarla konuştuğunu ve onay aldığını söyler. Fiko, durumu kabul ederken Şehmuz, önce Haşmet’le konuşması gerektiğini söyler. Fuat, oracıkta Şehmuz’u öldürür. O sırada içeri giren Ali Rıza, Fuat’ı öldüremeden onu elinden kaçırır. Öte yandan Muzaffer, Ali Rıza’ya Fuat’ı kendisine sağ getirmesi için baskı yapar.

Füsun, Fiko’yu bulup onu Burak’la Murat’ın yerine götürür. Burak ile Murat, babalarının yanına gidip kendilerini kurtarmak için Haşmet’e onun istimini söylediklerini açıklarlar. Halide Burak’ı arayıp onunla buluşur. Onun kafasına silahı dayayıp arabayı evlerine sürmesini ister. Eve vardıklarında Fuat, arabasıyla yeni eve girer. Kapıyı açıp arabadan iner inmez Halide, onu kurşun yağmuruna tutar.

Arıza 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Burak Halide’yi Öldürecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler