Ana SayfaDizilerZümrütüanka Dizisi Final Bölümüyle Ekrana Veda Etti! Abbas'la Azimet Cezasını Buldu!

İlgili Postlar

Zümrütüanka Dizisi Final Bölümüyle Ekrana Veda Etti! Abbas’la Azimet Cezasını Buldu!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Zümrütüanka 26. final bölümüyle ekrana geldi. Dizinin final bölümünde; Zümrüt, Azimet’in kendisine oynadığı oyunları öğrenip onu konaktan kovuyor. Azimet, sessiz sedasız konaktan ayrılıp otele yerleşiyor. Abbas’ı yanına çağırıp Zümrüt ile annesinin canını almasını istiyor. Abbas, Zümrüt ile annesine tuzak kuruyor ve onları öldürtüp suçu, Berham’ın üzerine atmayı planlıyor. Planı tutmuyor. Abbas’la Azimet, cezasını buluyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Zümrütüanka Dizisi Final Bölümüyle Ekrana Veda Etti!

Zümrüt’ün babaannesini kovmasına Serhat ses çıkarmıyor. Onu otele gitmesi için evden uğurluyor. Öte yandan Berhan, Canan ile Abbas’ın ilişkisini öğreniyor. Fatih’i evden memlekete gönderiyor ve Canan’ın Abbas’la buluşmasını bekliyor. Azimet, Abbas’ı çağırıp Zümrüt ile annesinin çok şey bildiğini onları ortadan kaldırmasını ama kimsenin kendilerinden şüphelenmemesini istiyor.

Abbas’la Azimet Cezasını Buldu!

Abbas, Behram’ın korumalarından birini satın alıyor ve Zümrüt ile annesini kaçırtıyor. Onlara Behram’ın selamı olduğunu söylüyor. Zümrüt, zaman kazanmak için Behram’ın kendisinin karşılarına çıkmasını istiyor. Ona çok önemli bir şey söyleyeceğini söylüyor. Bunu duyan Abbas, Zümrüt ile Ülfet’in yanına gidiyor. Onlar Abbas’ın kendilerini kurtarmaya geldiklerini düşünüp seviniyor.

İşin öyle olmadığını öğrenince de cep telefonundan Serhat’ı arayıp aralarındaki konuşmayı ona dinletiyor. Serhat, Abbas ile Azimet’in annesiyle babasını öldürdüğünü kulaklarıyla duyuyor. Ülfet, Abbas’ın kafasına odunla vurunca Zümrüt’de silahı alıp onu bacağından yaralıyor ve oradan çıkıp uzaklaşıyor.

Abbas’ın kaçacağını tahmin eden ve Canan’ı almadan gitmeyeceğini bilen Zümrüt, onu takip ediyor. Canan evden telaşla çıkınca Behram’da onu takip ediyor. Behram, ikiliyi bağ evinde yakalıyor. Abbas’ı ve Canan’ı oracıkta öldürüyor. Serhat, babaannesini kendi elleriyle polise teslim ediyor.

Sühandan, Behram hapse götürülürken bebeğini düşürdüğünü itiraf ediyor. Behram, Fatih’i ona emanet edip tüm mal varlığını ona bıraktığını söylüyor. Nevbahar, çocukları ve Fatih’le birlikte Londra’ya yerleşiyor. Zümrüt, annesinden babasının bir başkası olduğunu öğreniyor. Fenalaşan Zümrüt’ün hamile olduğu anlaşılıyor. Zümrüt, bir oğlan çocuğu doğuruyor. İsmini de Destan koyuyor.

Zümrütüanka 26. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Zümrüt İle Serhat Arasındaki Tüm Engeller Kalkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler