Ana SayfaDizilerSadakatsiz 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Asya'nın Yanında Başkasını Görmeye Dayanamıyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Asya’nın Yanında Başkasını Görmeye Dayanamıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 13. yeni bölümüyle 13 ocak çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Asya, uğradığı saldırıdan sonra Turgay’dan yardım ister. Ali, babasına eve gitmek istediğini söyler. Volkan, eve gittiğinde Turgay’ı orada görünce çok kıskanır ve sabaha kadar evin önünde onun çıkmasını bekler. Derin, Fırat’ı Volkan’ın peşine takar ve onun ikinci bir telefonu olduğunu öğrenir. Şirkete gidip Volkan’ın telefonunu bulur. Derin, Volkan’ın Asya’ya hala aşık olduğunu anlar. Sadakatsiz 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Volkan, Asya’nın yanında başkasını görmeye dayanamıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Volkan Asya’nın Yanında Başkasını Görmeye Dayanamıyor!

Sadakatsiz 13. bölüm 1. fragmanında; Asya, Turgay ile akşam yemeğine gidiyor. Volkan’da oraya Derin’le gidiyor. Gözünü onlardan ayıramıyor. Daha sonra Asya’nın yanına gidip, ona oradan gitmesi için yalvarıyor. Göz yaşları içinde kalan Volkan, onsuz çok mutlu olduğunu söylüyor. Volkan’ı ilk kez böyle gören Asya, donup kalıyor.

İşte Sadakatsiz 13. bölüm 1. fragmanı…

SADAKATSİZ 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya, kendisine saldıran kişinin kafasına sürahiyi vurunca adam yaralanıp kaçar. Bahar’da ona yardım etmeye çalışırken kolunu incitir. Mert, yine Bahar’ı aldatmaya başlar. Ali, babasının evinde kalmaya karar verir. Ancak, odaya girdikten sonra vazgeçip babasından kendisini eve götürmesini ister. Eve gittiklerinde kapıyı Turgay açar. Volkan, onunla Asya’nın aynı evde olmasına bozulur. Hatta bu yüzden Asya’ya tartışır.

Volkan, Derin’in telefonlarına ve mesajlarına cevap vermez. Sabaha kadar Asya’nın evinin önünde nöbet tutup Turgay’ın evden çıkmasını bekler. Sabah eve giden Volkan, kanepede uyur. Tabi bu durumdan haberdar olan Haluk ve Gönül, sabah eve gider. Haluk, Volkan’ın karısını ve kızını ihmal ettiğini onun yüzüne vurur. Bunu yapmaması konusunda onu uyarır.

Yurt dışında o kadar başarılı işler yapan Volkan, memleketine geldiğinden beri işinin başına geçmez. Bunu fark eden Haluk, bunu Gönül’le paylaşır. Asya, Haluk’un yanına gidip Volkan’ın başhekim olduğu hastaneye büyük bir bağış yaptığını ve karşılığında kendisinin işine son verilmesini istediğini ona söyler. Haluk, Volkan’ın velisi olmadığını söyler. Asya, bunu bildiğini ama buna engel olmazsa kızının evliliğine zarar vereceğini söyleyip onu ufaktan tehdit eder.

Haluk. bu durumu hemen halleder ve Volkan’ın bunu yapmasına izin vermez. Derin, kermes de yine kocasının Asya’nın yakınlarında olduğunu görür. Fırat’ı onun peşine takar. Ondan Volkan’ın ikinci bir telefonu olduğunu öğrenir. Gidip şirkette telefonu bulur. Telefonu açtığında Asya’nın gizlice çekilmiş fotoğraflarını görür.

Sadakatsiz 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Derin Volkan’ın Asya’ya Hala Aşık Olduğunu Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler