Ana SayfaDizilerRamo 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sibel İle Nehir Rehin Alınıyor!

İlgili Postlar

Ramo 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sibel İle Nehir Rehin Alınıyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 27. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ramo, Yavuz’u öldürüyor. Mashar, Ramo’ya bunu yapmamasını söylemişti. Yapınca da onu bulup kafasına silahı dayıyor. Ramo, Mashar’la bir pazarlık yapıyor ve ona Irak’a gidip profesörü bulmayı teklif ediyor. İki ay sonra Ramo’nun ölüm haberi geliyor. Sibel, onun öldüğünü zannedip Cihangir’den intikamını almak istiyor. Ramo, çıkıp gelince de Sibel, Cihangir’in eline düşüyor. Cihangir, Ramo’yla Sibel’in ölüm emrini veriyor. Ramo, 28. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sibel ile Nehir, rehin alınıyor.

Cuma Dizileri 2020

Sibel İle Nehir Rehin Alınıyor!

Ramo, 28. bölüm 1. fragmanında; Cihangir, tam Ramo ile Sibel’i öldürteceği sırada kızının Ramo’nun elinde olduğunu anlıyor. Takas işlemi sırasında Sibel, Nehir’e bir tokat atıp Ramo’nun etrafında olmasını istemediğini söylüyor. Tam takas olacağı sırada birileri gelip Nehir ile Sibel’i rehin alıyor. Karşılığında Cihangir ile Ramo’yu istiyorlar. İki düşman Cihangir ile Ramo, güç birliği yapmak durumunda mı kalacak?

RAMO 27. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ramo, Yavuz’u kıskıvrak yakalayıp onu öldürüp halasının intikamını alıyor. Mashar, Ramo’yu bulup ona bunu yapmamasını söylediğini hatırlatıyor. Tam onu cehenneme göndereceğini söylediği sırada Ramo, yada cehennem gibi bir yere gitmek istediğini söylüyor. Mashar’ın yıllardır profesör amcasını kurtarmak için uğraşmaktadır. Ama bir türlü başaramamıştır.

Ramo, Irak’a gidip profesörü kurtarmak için harekete geçiyor. Ramo’nun ailesi ondan bir haber alamıyor. Aradan iki ay geçtikten sonra onun ölüm haberi geliyor ve aile yıkılıyor. Ramo, iki ay boyunca işkence görüyor ve o sırada da oradaki insanları tanıyor. Adamların elinden kurtuluyor. Türkçe bilen adamı öldürüp yerine geçiyor. Onun cebine de kendi kimliğini koyuyor. Öyle olunca da Ramo’nun öldüğü sanılıyor.

Ramo, profesörün tutulduğu kampı buluyor ve oraya doktor olarak gidiyor. Profesöre bir kutu kan verip kafasına dökmesini bir el silah atmasını ve onun intihar ettiğini düşündürüp onu kaçırmayı planlıyor. Yolda planları anlaşılıyor. Ramo, vuruluyor. Çelik yelek olduğu için ölmüş numarası yapıp onların elinden kurtuluyor. Profesörü de kurtarıp Türkiye’ye getiriyor.

Sibel, Cihangir’i arayıp eve döneceğini söylüyor. Onu öldürmek için yalnız konuşmak istediğini söyleyip silahını çekiyor. Ancak, planı suya düşüyor. O sırada Ramo’nun ölmemiş olduğunu öğreniyor. Ramo, Sibel’i kurtarmak için Cihangir’in evine gidiyor. Cihangir, Ramo’yla Sibel’in öldürülmesi emrini veriyor.

Ramo 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo Profesörü Bulmak İçin Gittiği Irak’ta Vuruluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler