Ana SayfaDizilerSon Yaz 2. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Canan Selim'i Hala Çok Sevdiğini...

İlgili Postlar

Son Yaz 2. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Canan Selim’i Hala Çok Sevdiğini Ağzından Kaçırıyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Son Yaz, 2. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Canan, Selim’e ondan ayrı kaldığı zamanda onun kokusunu özlediğini itiraf eder. Selim, Yağmur’a annesiyle bir şansının olup olmayacağını sorar. O da, çok zor olacağını söyler. Yağmur, kardeşi ve Akgün’ün bir arada gittikleri yerde silahlı saldırı olur. Akgün, Yağmur’a siper olup onun hayatını kurtarır. Yağmur’un, hafifte olsa yaralandığını öğrenen Selim, Akgün’ün üzerine gider. Oğlunun o olmasaydı ablasının yaşamıyor olacağını söylemesiyle Selim, Akgün’e teşekkür eder. Son Yaz 2. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Canan, Selim’i hala çok sevdiğini ağzından kaçırıyor.

Cuma Dizileri 2020

Canan Selim’i Hala Çok Sevdiğini Ağzından Kaçırıyor!

Son Yaz 2. bölüm ön izlemesinde; Selim, Canan’la konuşmak için baş başa bir yemek ayarlıyor. İkili konuşmalarından birbirlerini ne kadar sevdiğini anlatıyor. Karşılıklı birbirlerine saygı duymak ve kaybetmemek için yaptıkları şeyleri itiraf ettikten sonra bakalım yine Selim ile Canan, boşanmak isteyecek mi?

İşte Son Yaz 2. bölüm ön izlemesi…

SON YAZ DİZİSİNİN İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Savcı Selim, eşi ile ayrı yaşamaktadır. Canan, İstanbul’da değil Çeşme’de yaşamak ister. Selim’de işini bırakamayınca ayda yılda bir eşi ve çocuklarını görebilir. Canan, Selim’in ilgisizliğinden sıkılıp oğlunun doğum gününe onu çağırır. Bu arada da ona boşanmak istediğini anlatmayı planlar. Selim, 8 yıl önce hapse attırdığı Selçuk’tan oğlunu koruması karşılığından ona suç örgütünü çökertebilecek bir tanıklığı kabul eder.

Selçuk’un bu teklifini Selim, ret edemez. Akgün, babasının hapse girmesiyle onun yerini alan Halil’in oğluyla takışır. Onun eline kalemi saplayıp kaçar. Halil’in oğlu ve adamları her yerde Akgün’ü arar. Akgün’ün en güvendiği Ahmet’i bile kendi yanlarına çeker. Selim, Akgün’ü bir otel odasına yerleştirip başına polis diker. Sahte polisler gelip nöbeti devir aldıklarını söyleyip Akgün’ü otelden kaçırır.

Selim, onları yakalayıp Akgün’ü ellerinden kurtarır. Canan’ın kendisinden boşanacağını öğrenen Selim, hemen arabayı Çeşme’ye sürer. Yolda oğluna bir doğum günü hediyesi alır. Oraya vardıklarında Selim, Akgün’e arabadan çıkmamasını söyler. O ise çıkıp Selim’in evinde araştırma yapar ve Yağmur’a yakalanır. Akgün, Yağmur’un arabasıyla kaçar.

Yolda Ahmet, ona Soner’in eline verir. Ama Yağmur, Akgün’ü oradan kaçırmayı başarır. Selim, Canan’a yıllık izne ayrıldığını yan evi kiraladığını, ondan da boşanmak istemediğini söyler.

Son Yaz 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akgün Yağmur’un Hayatını Kurtarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler