Ana SayfaDizilerAlev Alev 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İskender Çiçek'in Yaşadığını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Alev Alev 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İskender Çiçek’in Yaşadığını Öğreniyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 9. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cemre, Çelebi’nin vasisi tayin edildiğini öğrendikten sonra bir fırsatını bulup kaçıyor. Rüya, Ömer ve Ozan onu saklıyorlar. Ali, Şimal’in aslında Çiçek olduğunu öğreniyor. Bülent, Çelebi’yi arayıp kardeşini bıçaklamadığını Tomris’in bir şeyler çevirdiğini söylüyor. Tomris, Cemre’ye yardım etmek istiyor. Çelebi’nin yıllar önce hastaneye getirdiği kadını hatırlıyor. Cemre, Esin’i bulup ondan Çelebi’yi alt edecek bir bilgi ediniyor. Alev Alev 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. İskender, Çiçek’in yaşadığını öğreniyor.

Perşembe Dizileri 2020

İskender Çiçek’in Yaşadığını Öğreniyor!

Alev Alev 10. bölüm 1. fragmanında; Çelebi, Cemre’den boşanmayı kabul edeceğini söylüyor. Cemre, kızıyla birlikte onun elinden kurtulduğuna seviniyor. Ancak Çelebi ona, kendisinden kurtulacak mı? Yoksa sürüne sürüne geri mi geleceğini söyleyip yine tehdit ediyor. Çiçek, Rüya’nın Ömer’e aşık olduğunu görüp o günleri de gördüğü için mutlu olduğunu söylüyor. Rüya, Şimal zannettiği Çiçek’ten bu sözleri duyunca çok şaşırıyor. Çünkü, sadece Çiçek’in bunları söyleyebileceğini biliyor. Çiçek, İskender’in elindeki Ali’nin yerini buluyor. İskender, onun gözleri önünde Ali’ye işkence yapınca Şimal, olmadığı anlaşılıyor. Çiçek, İskender’e karşı maskesini çıkarıyor.

İşte Alev Alev 10. bölüm 1. fragmanı…

ALEV ALEV 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çelebi, Cemre’nin vasisi olarak onu polislerle birlikte almaya geliyor. Cemre, eşyalarını almak için evine gitmek istiyor ve oradan kaçmayı başarıyor. Gidip mahallede meczup bir yere sığınıyor ve Ozan’a orada olduğunu haber veriyor. Çiçek, Ali’yle yüzleştikten sonra o evden gidiyor. Tomris, Çiçek’i Ali’nin yanına götürüyor. Çiçek, başına gelenleri anlatıyor ve onun kendisini istemeyeceğini düşündüğü için bu oyunu kabul ettiğini açıklıyor. Ali, onun kalbini sevdiğini söyleyince iki sevgili sarılıp barışıyor.

Bülent, Çelebi’yi arayıp onunla konuşmak istiyor. Çelebi, önce Bülent’in anlattıklarına inanmıyor. Ama Cemre’ye Tomris’in yardım ettiğini öğrenince onun evine gidiyor. Tomris, Cemre’ye yardım etmek için onun yanına gidiyor. Onu dinledikten sonra, 23 yıl önce Çelebi’nin beyin travması geçiren sevgilisini getirdiğini hatırlıyor. O dosyayı bulup ona yardım etmek istiyor.

Ancak, eve geldiğinde Çelebi onu elindeki dosyayla yakalayıp tehdit ediyor ve dosyayı elinden alıyor. Cemre ile Ozan, kadının evini bulup yanına gidiyor. Evrim, boynundan aşağısı felçli bir şekilde yaşamaktadır. Çelebi, onu susması için koruması Ahmet ile evlendirmiştir. Cemre’nin orada olduğunu öğrenen Çelebi, polisleri oraya gönderiyor.

Evrim, Cemre’ye Çelebi’den korunmak için çöpe atılan bebeğin hikayesini bildiğini söylemesini istiyor. Cemre, zorla götürüldüğü Çelebi’nin evinde ona çöpe atılan bebeğin hikayesini bildiğini söylüyor. Çelebi, onu serbest bırakıyor.

Alev Alev 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre’ye Raporu İptal Ettirmek İçin Ümit Işığı Doğuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler