Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 80. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fikret Adnan Yaman'ın Mezar...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 80. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Fikret Adnan Yaman’ın Mezar Taşını Neden Kırıyor?

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 79. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yılmaz’ın ölümünden sonra en çok Züleyha ile Fekeli, büyük bir üzüntü içerisine giriyor. Behice, Yılmaz’dan kalacak mirasın derdine düşüyor. Mirası alıp Adana’dan gitmek istiyor. Züleyha, toparlandıktan sonra hanım ağa olarak çiftliğin başına geçiyor. Demir, yolda arabası bozulan bir kadına yardım ediyor ve ondan çok etkileniyor. Mezarlığa giden Fikret, Adnan Yaman’ın mezarını kırıyor. Fikret, Adnan Yaman’ın mezar taşını neden kırıyor?

Perşembe Dizileri 2020

Fikret Adnan Yaman’ın Mezar Taşını Neden Kırıyor?

Bir Zamanlar Çukurova 80. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yılmaz’ın ölümünden sonra Demir Züleyha’nın yanına gidip ona destek oluyor. Demir, Fekeli’ye Adnan’ı götürüp babasının duasında olmasını istediğini söylüyor. Fekeli ise, onun da bir oğlu olduğunu söyleyip onu içeri buyur ediyor. Behice, ayağını burkma bahanesiyle ne cenazeye, ne de duaya katılmıyor. Müjgan’a, bir an evvel Yılmaz’dan kalan malları istemesini ve oradan gitmelerini istiyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 79. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Behice, Yılmaz’ın tüm mal varlığını Züleyha’yla kaçmadan önce sattığından haberi yoktur. Ortaya çıkınca ne yapacak? Gaffur, Allmanya’ya işçi olarak kabul edildiğini öğrenip gidip Demir’e durumu anlatıyor. Demir ona çok kızıyor. Ama Sevda’nın konuşmasından sonra tazminatını ve bir aylık maaşını Saniye’ye teslim edip onunla vedalaşıyor. İstanbul’a giden Gaffur, 2.000 markını dolandırıcılara kaptırıyor. Gülten’in arsasını tefeciye verip o parayı denkleştiren Gaffur, geri dönüyor.

Evdekilere de hasretlerine dayanamadığı yalanını uyduruyor. Demir, Gaffur’u eski işine geri alıyor. Züleyha, Demir’le konuşup isterse başka bir eve yerleşebileceğini söylüyor. Sevda, araya girip ne Demir’in Adnan’dan, ne de Züleyha’nın Leyla’dan ayrılmamasını birbirlerine destek olarak evliliklerine devam ettirmeleri gerektiğini söylüyor.

Yılmaz’ın ölümünden üç ay sonra, toparlanan Züleyha, Hünkar’ın yerine çiftliğin başına hanım ağa olarak geçiyor. Onun her sene düzenlediği sünnet ve nikah törenlerini yapacağını duyuruyor. Demir, yolda arabası bozulan bir kadına yardım ediyor. O kadınla Demir arasında yeni bir aşk mı doğacak? Fikret ise, Adnan Yaman’ın mezar taşını taşla parçalıyor.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Ümit Kahraman Karakteri Dengeleri Değiştirecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler