Ana SayfaDizilerAkıncı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akıncı Nesrin'in Hayatını ikinci Kez Kurtarıyor!

İlgili Postlar

Akıncı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akıncı Nesrin’in Hayatını ikinci Kez Kurtarıyor!

Atv’nin yeni dizisi Akıncı, 2. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Akıncı, yolcu vapurunu ele geçirenlerin elinden yolcuları kurtarmak için harekete geçer. Nergis, kardeşinin lansmanına giderken bu olayı duyar ve Akıncı’nın orada olacağını düşünüp oraya gider. Akıncı’yı, yakalamak için görevlendirilen Cüneyt komiser onunla karşı karşıya gelir. Nergis ise. gözünü açtığında çevresinde maskeli insanları görür. Akıncı 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Akıncı, Nesrin’in hayatını ikinci kez kurtarıyor.

Cuma Dizileri 2020

Akıncı Nesrin’in İkinci Kez Hayatını Kurtarıyor!

Akıncı 2. bölüm 2. fragmanında; Akıncı’nın kullandığı silahtan çıkan kurşunun şehit binbaşı Tahsin Aktolga’yı öldüren kurşunla aynı olduğu ortaya çıkıyor. Nergis, bu işlerin içinde babasının da olduğunu bilmeden Akıncı’yı takip etmek için onun peşine düşüyor. Başarılı komiser Cüneyt, Akıncı’yı bulmak için olay yerine gidiyor. İkili ilk kez karşı karşıya geliyor.

İşte Akıncı 2. bölüm 2. fragmanı….

 

AKINCI 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fatih, çok sevilen tarih öğretmenidir. Lisede öğretmen olan Fatih’in teyzesinin kocası emniyet müdürüdür ve Akıncı’nın peşindedir. Fatih’in Akıncı olduğundan habersiz onu bulmaya çalışıyor. Nergis, başarılı bir haber muhabiridir. Akıncı’ı bulmak için iki yıl boyunca çalışmıştır. Amerikalılar, Türkiye üzerinden büyük bir silah sevkıyatı yapmak üzeredir.

Akıncı, bu durumu öğrenip harekete geçiyor. Nergis., bu sevkıyatla babasının ilişkili olduğundan haberi yoktur. Akıncı, Amerikalıların konvoyunun izini bulup onların önünü kesiyor. Hepsinin hakkından tek başına geliyor. Nergis, Akıncı’nın orada olabileceğini düşünüp kendisini çatışmanın içine atıyor. Arkadaşına da olanları çekmesini istiyor. Nergis, yakalandığı sırada Akıncı onu kurtarıyor.

O anların kayıtlarını Akıncı aldığını zannediyor. Ancak Nergis, başka bir diskle o anları televizyonda yayınlıyor. Babasının müdahalesiyle Nergis işinden oluyor. Kiralık daire bakarken tesadüfen Fatih’in annesinin kiracısı oluyor. Kardeşinin tanıtım davetine gitmeye hazırlanan Nergis, evden çıkıyor. İstanbul’da bir hareketlilik olacağını öğrenip o yöne doğru gidiyor. Bir yolcu gemisi yolcularıyla birlikte rehin alınmıştır. Akıncı, yolcu gemisine doğru yola çıkıyor. Cüneyt komiser ise, Akıncı’yı bulmak için İstanbul’a atanıyor.

Akıncı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nergis Akıncı’yı Bulayım Derken Rehin Mi Alınıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler