Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova Dizisinde Ümit Kahraman Karakteri Dengeleri Değiştirecek!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Ümit Kahraman Karakteri Dengeleri Değiştirecek!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 79. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yılmaz’ın cenazesi kaldırılır. Züleyha’yı, Sevda teselli edip ona çocukları için kendisini bırakmamasını ister. Fikret, Adnan Yaman’ın mezarının başına gidip onun mezar taşını kırar. Züleyha, Hünkar’a verdiği sözü yerine getirip onun yerine çiftliğin başına geçer. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde, Ümit Kahraman karakteri dengeleri değiştirecek.

Perşembe Dizileri 2020

Hande Soral Kimdir?

Ümit Kahraman Karakteri Dengeleri Değiştirecek!

Bir Zamanlar Çukurova dizinin kadrosuna Hande Soral, Ümit Kahraman karakteriyle dahil oldu. Ümit’in, kadroya dahil olmasıyla Züleyha’nın başı yine dertten kurtulmayacak gibi görünüyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 79. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1345320470489522176

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 78. BÖLÜM ÖZETİ!

Yılmaz, arabasıyla uçuruma düşer. Demir, hemen Yılmaz’ı kurtarmak için onu arabasından çıkarmak için uğraşır. Çevreye gelen insanlar, arabanın patlamak üzere olduğunu görüp Demir’in uğraşmayı bırakmasını söylerler. Ama Demir, canı pahasına Yılmaz’ı arabadan çıkartır ve araba havaya uçar. Müjgan, kanepeden düşün Kerem Ali’nin bir şeyi olmadığını anladıktan sonra çok rahatlar. Fikret, Müjgan’ı yemeğe deniz kenarına götürür. İkili yemekte yakınlaşmaya başlar.

Züleyha, Demir’in canı pahasına Yılmaz’ı kurtardığı için ona minnettar olur. Fekeli, acı haberi alıp hastaneye koşar. Allaha, bir kez daha kendisine evlat acısı yaşatmaması için dua eder. Yılmaz, çok kan kaybettiği için kan verilir. Ameliyattan çıktıktan sonra yoğun bakıma alınır. Onun gözlerini açmasıyla herkes çok mutlu olur. Yılmaz, gözünü açar açmaz Kerem Ali’nin nasıl olduğunu sorar.

Kerem Ali’nin iyi olduğunu duyduktan sonra çocuklarını görmek ister. Demir, hemen eve gidip Adnan’ı hastaneye götürür. Fikret ile Müjgan, yemekten geç döner. Haberi alan Müjgan hastaneye koşar. Yılmaz’ı, öyle görünce ondan tüm yaptıkları için özür diler. Çocuklarını gören Yılmaz, babasına Müjgan’ı ve çocuklarını emanet eder. Fekeli, ona iyileşeceğini ama duymak istiyorsa yaşadığı sürece Müjgan’a ve Kerem Ali’nin kendisine emanet olduğunu söyleyip eve gider.

Yılmaz, Züleyha’nın gözleri önünde hayatını kaybeder. Doktorlar onu kurtarmak için elinden geleni yapar. Ama Yılmaz’ı, hayata döndüremezler. Fekeli’ye acı haber gelir. Demir’e de Yılmaz’ın ölüm haberi gelir.

Bir Zamanlar Çukurova 79. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Yılmaz’ın Ölümünden Sonra Çiftliğin Başına Geçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler